30-08-2013, 09:56 AM
(29-08-2013, 04:20 AM)'waitman19' نوشته: سلام بابک جان. از لطفت بابت پاسخگویی به سوالای ما دانشجوها ممنونم.
توی دیتا بیس دیدم که شما هم برای کانادا و هم برای امریکا اقدام کرده بودی. من دارم قدمهای اولیه رو برای اپلای (با هدف فول فاند) بر میدارم ولی با توجه به این همه تحقیقاتی که کردم هنوز تو انتخاب کشوری که باهاش بتونم از تمام جهات، به راحتی سازگار بشم مرددم. بین سه تا کشور امریکا، کانادا و استرالیا. اون هم به خاطر مزایا و معایبیه که هرکدومشون دارن (مثل امکان اقامت، احتمال پیداکردن کار، آب و هوا، روحیات مردم، احتمال پذیرش با فول فاند و ...). حالا میخواستم شما با توجه به تجربه ای که داری بگی که به نظرت باید توجه به چه پارامترها و شاخصهای اصلی، انتخاب کنم؟ یا توی این مسیرِ انتخاب، چیکار کنم بهتره؟ البته لازم به ذکره که «یکی از» عمده ترین اهداف من از طی کردن مقاطع آکادمیک و تحصیلِ نتایجش، جنبه ها و مناقع اقتصادیشه. (ضمناً رشته ام مهندسی صنایعه).
بازم مرسی.
انتخاب کشور خیلی به اولویتهای شخصی شما بستگی داره. مثلا کسی ممکنه بگه «برای من قابل تصور نیست که به احتمال نسبتا زیادی نتونم برای ۵-۶ سال خانوادهام رو ببینم». احتمالا این شخص نباید دنبال امریکا باشه. برای یک نفر دیگه ممکنه گرفتن اقامت و شهروندی سریع اولویت بالایی داشته باشه، این شخص ممکنه کانادا رو به امریکا ترجیح بده. برای شما که به گفته خودتون منافع اقتصادی بعد از تحصیل مهمه، احتمالا امریکا کشور مناسبتری خواهد بود. امریکا قدرتمندترین اقتصاد دنیاست و احتمالا موقعیتهای اقتصادی بیشتری در امریکا نسبت به سایر کشورها خواهید داشت. اما طبیعتا همه چیز در مورد امریکا مثبت نیست. مسائل مربوط به ویزا و گرفتن اقامت دائم در امریکا مشکلتر از کانادا و استرالیاست و ممکنه این مسائل در چند سال اول برای شما سختیهایی ایجاد بکنه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.