30-08-2013, 10:15 AM
(29-08-2013, 08:44 PM)'mr.h.gm' نوشته: سلام بابک جان مزاحم همیشگی هستم
2 تا سوال داشتم :
1- اگه با لیسانس اقتصاد مستقیم برای دکترای اقتصاد در آمریکا اقدام کنم نسبت به کسانی که دارن با ارشد اقدام می کنن شانسم کمتره ؟ تمام دانشگاه ها این اجازه رو می دن که با لیسانس برای دکترا اقدام کنیم ؟
2- دوستانم مکرر از من می پرسند درآمد یک PhD اقتصاد از یکی از دانشگاه های خوب آمریکا ( 50 تای اول ) بدون سابقخ کار و با سابقه کار چقدره حدودا ؟ ماهی چند هزار دلار ؟ و آیا میشه همزمان برای چند تا شرکت کار کنیم تا درآمد بالاتری داشته باشیم ؟
متشکر.
۱. معمولا شانس پذیرش و فاند برای افرادی که مستقیم برای دکترا اقدام میکنند بیشتره، اما ملزومات پذیرش برای پذیرش مستقیم سختتره، مثلا ممکنه معدل بالاتر یا نمرات امتحانات بالاتری از شما بخوان.
۱.۲. همه دانشگاهها به شما اجازه نمیدند که مستقیم برای دکترا اقدام کنید. باید سایت دانشگاهها رو چک کنید و ببینید که این امکان هست یا خیر.
۲. به دوستانتون بگید خودشون بیان سوالشون رو بپرسند و شما رو جلو نندازند! [img]images/smilies/wink.gif[/img] راستش جواب این سوال رو دقیق نمیدونم، ولی الان سایت glassdoor رو که چک کردم دیدم در آمد یک متخصص اقتصاد در نیویورک بین ۱۲۵ تا ۱۸۰ هزار دلار در ساله. این درآمد بسته به تخصص، مهارت، سابقه کار و شرکت فرق میکنه، اما فکر میکنم که یک تخمین کلی بهتون میده.
۲.۲. تقریبا هیچ شرکتی به شما اجازه نمیده که همزمان برای شرکت دیگهای هم کار کنید.
۱.۲. همه دانشگاهها به شما اجازه نمیدند که مستقیم برای دکترا اقدام کنید. باید سایت دانشگاهها رو چک کنید و ببینید که این امکان هست یا خیر.
۲. به دوستانتون بگید خودشون بیان سوالشون رو بپرسند و شما رو جلو نندازند! [img]images/smilies/wink.gif[/img] راستش جواب این سوال رو دقیق نمیدونم، ولی الان سایت glassdoor رو که چک کردم دیدم در آمد یک متخصص اقتصاد در نیویورک بین ۱۲۵ تا ۱۸۰ هزار دلار در ساله. این درآمد بسته به تخصص، مهارت، سابقه کار و شرکت فرق میکنه، اما فکر میکنم که یک تخمین کلی بهتون میده.
۲.۲. تقریبا هیچ شرکتی به شما اجازه نمیده که همزمان برای شرکت دیگهای هم کار کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.