30-08-2013, 10:58 AM
(29-08-2013, 09:52 PM)'endlesssky' نوشته: در صورتی که بعد از پذیرش برای دوره مستر ویزا سینگل صادر بشه امکانش هست بعداز تموم شدن دوران مستر و گرفتن پذیرش برای دکترا ویزارو به مالتیپل تغییر داد؟
شما وقتی ویزا رو در داخل امریکا از مستر به دکترا تغییر میدید، ویزای جدیدی در پاسپورت شما زده نمیشه و فقط شما I-20 رو ارسال میکنید و اونها در سیستمشون وارد میکنند و برای شما I-94 جدید ارسال میشه و مدت مجاز اقامت در امریکا برای شما افزایش پیدا میکنه.
تا اونجا که من اطلاع دارم، تک ورودی یا چند ورودی بودن ویزا به برچسب ویزایی که در پاسپورت شما زده میشه بستگی داره و چون برچسب ویزای جدیدی زده نمیشه، ویزای شما همچنان تک ورودی باقی خواهد موند. اما اگر از امریکا خارج بشید و دوباره برید مصاحبه ممکنه بهتون ویزای چند ورودی داده بشه.
تا اونجا که من اطلاع دارم، تک ورودی یا چند ورودی بودن ویزا به برچسب ویزایی که در پاسپورت شما زده میشه بستگی داره و چون برچسب ویزای جدیدی زده نمیشه، ویزای شما همچنان تک ورودی باقی خواهد موند. اما اگر از امریکا خارج بشید و دوباره برید مصاحبه ممکنه بهتون ویزای چند ورودی داده بشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.