01-06-2011, 10:19 PM
باتشکر به همه دوستانی که خیلی سریع راهنمایی کردن. واقعا مرسی.
بازم ممنون از همه دوستان که وقت میزارن راهنمایی میکنن .. به هر حال یه راهی بود که به ذهنم رسید از الان که ترم 6 هستم این قضیه وثیقه خیلی ذهنم رو مشغول کرده!! بازم ممنون میشم راهنمایی کنین. برای همه آرزوی موفقیت میکنم.
نقل قول:که دیگر نمیتوانیدبه ایران بیاییاین رو که عرض کردم خیلی مهم نیست. دیگه ادم باید حساب کنه چه چیزی رو به دست میاره و چه چیزهایی رو از دست میده. اگر بخوام 15 بدم که خوب ندارم. اگر بخوام برم سربازی که یک سال و نیم عمرم حروم میشه و دیگه معلوم نیست بعد از خدمت چه حال و اوضاعی داشته باشم. اگرم برم ارشد که 2 یا 3 سال اینجام . ارشد اینجا هم اصلا به درد نمیخوره (خاص رشته خودم)و اینکه موقع رفتن برای دکتری جدا از 15ت (که تا اون موقع معلوم چقدر میشه) باید 8 تومن هم پول مدرک ارشد رو بدم که واویلا....
نقل قول: منتها باید دعوتنامه و مدارک لازم و قانع کننده به وزارت علوم ارائه کنید ت اجازه خروج صادر شود.این مورد که اگر مقاله ای اکسپت بشه حله .. میشه دعوت نامه گرفت و سایر مراحل. در زمینه رشته ام توی تابستون میدونم یکی مالزی و فکر کنم یکی توی استرالیا کنفرانس برگزار میشه که باید تمام تمرکزم رو بزارم که در زمینه مرتبط با این کنفرانسها مقاله بدم/ دانشگاه تهران هستم به نظر خوب همکاری میکنن در این زمینه.
نقل قول:تا زمانی که وضعیت نظام وظیفه شما روشن نشود مدرک لیسانس به شما تعلق نمی گیرداین مسئله رو بیشتر باز کنید.. درسته تا به حال به این فکر نکرده بودم. ولی اگر بیام ارشد که دارم از معافیت تحصیلی استفاده میکنم. نمیتونم با پرداخت 1تومن پول مدرکم مدرکم رو بگیرم ؟؟
نقل قول:در ادامه صحبت اساتید اضافه کنم که لازمه بدونین که سند ملک به ارزش حداقل 27 تومان هم می تونید بعنوان وثیقه بذارید. و این رو هم بدونید که می شه به ارزش 15 میلیون اوراق بهادار نیز با سود بخرید. یعنی مدتی که اونجا هستید 15 تومان راکد نمی ماند. اما اگر بازهم مشکل دارید توصیه می کنم پلهای پشت سرتان را خراب نکنید. 1% احتمال دهید همه چیز طبق برنامه شما پیش نرود.اگر بود که مثل همه دوستان تر و تمیز میذاشتم میرفتیم اصلا این بحثا و فکرای من در آوردی نبود اصلا ..!!
بازم ممنون از همه دوستان که وقت میزارن راهنمایی میکنن .. به هر حال یه راهی بود که به ذهنم رسید از الان که ترم 6 هستم این قضیه وثیقه خیلی ذهنم رو مشغول کرده!! بازم ممنون میشم راهنمایی کنین. برای همه آرزوی موفقیت میکنم.