31-08-2013, 02:05 AM
(27-08-2013, 05:54 PM)'ali_136919' نوشته: سلام به همگی.بچه ها یه سوال؟من تا کی دفترچه پست کنم به اعزامی آبان ماه میرسم؟لنگ گواهی موقت دانشگاهم.احتمالا تا پونزده شهریور بم بدنش
دوست من، همون طور که بارها در همین تاپیک هم اشاره شده، تعداد نیروهای اعزامی در هر ماه، از روند خاصی پیروی نمیکنه و بستگی به شرایط متعددی (تعداد درخواست کنندگان در آن ماه، تعداد نیروهای مورد نیاز نیروهای مسلح و ...) بستگی داره ولی بنظرم اگر تا 15 شهریور مدارکتون رو ارسال کنید، امکان اینکه آبان ماه اعزام باشید، هست.
(31-08-2013, 01:15 AM)'lordmamo' نوشته: دوستان کسی میدونه تاریخ های جذب سرباز واسه وزارت دفاع معمولا چه ماه هایی هست؟ من فوق لیسانسم و میدونم اول ماه های زوج اعزام میشم، حالا میخواستم ببینم واسه اول آبان وزارت دفاع جذب سرباز داره؟
دوست من، تاریخ جذب سرباز در هر اداره یا سازمانی رو میتونید از سایت اون ارگان یا کارگزینی مربوطه سوال بفرمائید، چون این مورد از اداره ای به اداره دیگه ای فرق میکنه، مثلا در آموزش و پرورش این زمان اردیبهشت و شهریور ماه است و در جهادکشاورزی هر ماهی از سال.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.