(31-08-2013, 11:30 AM)'qashqayli' نوشته: سلام، من دارم برای تافل می خونم، و تابستون 6-4 ساعت روزانه کار می کنم،البته زبانم در حد مناسبی نبود، ولی از مهر روزی حداکثر3-2 می تونم بخونم، و تا حالا برای word کتابهای 504& eesential words کار کردم، برای listening هم تقریبا کتابهای tactics for listening رو تموم کردم و برای reding هم کتابهای select reading رو خوندم، می خواستم ببینم بعد از اینا بهتره سراغ چه کتابهایی برم؟(می خوام برای تابستون آینده تافل بدم) ،خواهشمندم راهنمایی بفرمایید!
لطفا در مورد هر 4 آپشن تافل راهنمایی فرمایید!
در نقطه ي خوبي هستيد و از نظر من شروع خوبي داشتيد. شما سعي كنيد تا قبل عيد كتاب لانگمن و كتاب دلتا رو حسابي بخونيدو تموم كنيد. منظورم دو بخش ريدينگ و ليسنينگشون هستش. براي اسپيكينگ هم ميتونيد از دلتا استفاده كنيد نمونه هاش رو. براي رايتينگ از كتاب رايتينگ انتشارات بارونز كه هر دو نو ع رايتينگ رو پوشش ميده. عيد رو بزاريد براي بارونز دل انگيز و تا اواسط شهريور اگر ميرسيد سري به كمبريج و نرم افزارش كه 7 سري تست داره بزنيد. اگر به اين منبع TPO ها دسترسي داريد ميتونيد از اين سري تستهاي شبيه سازي شده هم چند سري بزنيد تا دستتون راه بيوفته. كتاب Official Guide ETS فراموش نشه.زياد نشد كه؟ اگر زياده از بارونز فقط ليسنينگ و از نرم افزار كمبريج فقط ريدينگهاش خيل مهمه و توصيه شده. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull