31-08-2013, 04:51 PM
(31-08-2013, 10:59 AM)'mahnaz103' نوشته: با سلام
من به شخصه اصلا اهل فیلم دیدن نیستم چه ایرانی چه خارجی.کلا دوست ندارم.اما همون چندباری هم که فیلم خارجی دیدم بدون زیرنویس،مخصوصا فیلم های اجتماعی و عاطفی،برام جالب بود که با دیدن فیلم با حالت حرف زدن خارجی ها بیشتر اشنا شدم.مثلا کلمات رو موقع عصبانیت چطوری بیان میکنن.یا موقع خوشحالی.شاید ماها مثلا بلد باشیم حرف بزنیم اما با احساس واقعی نتونیم جمله رو بیان کنیم.یعنی طبیعی حرف نزنیم.بنابراین من خودم تصمیم گرفتم شروع کنم سریال های خارجی رو نگاه کنم هم بابت اشنایی با مکالمه هم تقویت شنیداری ،هم آشنایی با لحن حرف زدن خارجیا
انشالله همه در امر یادگیری زبان موفق باشند و به حد مطلوبی برسن
دوست خوبم به نتيجه ي كاملا درستي رسيديد و حدس ميزنم اونقدري كه شما از اين طريق زبانتون تقويت بشه از طريق كتاب ممكنه به اين حد نرسيد. فقط در انتخاب سريال و فيلم دقت كنيد. من نظرم اينه ببينيد انتشاراتي مثل كمبريج يا آكسفورد چه فيلم هايي رو پيشنهاد دادن يا كلا اساتيد چه فيلم هايي رو پيشنهاد ميدن و بعد از اتمام اونها سراغ فيلمهايي بريد كه خيلي كاراكترها از Slang و Street talk استفاده نمي كنند چون اينها در آزمون كمك كننده نيستند و براي محاوره خوبند. خودتون به مرور متوجه منظور من ميشيد. برخي فيلمها ممكنه از اول تا آخرش همش به نظر فحش و ناسزا بياد . اينها خيلي كمك كنند نيستند . شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull