31-08-2013, 05:52 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2013, 06:04 PM توسط ForeverBlue.)
(31-08-2013, 04:47 PM)'مشمول..' نوشته: سلام
من در شهریور امسال فارغ التحصیل شدم در مقطع ارشد و می خوام برای پذیرش اقدام کنم چند وقت بعد از فارغ التحصیلی میشه برای خروج از کشور اقدام کرد با توجه به معافیت یک ساله که دارم و چند بار میشه اقدام کرد.خواهشن یکی جوابه درست بده ممنون
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
همانطور که در اینجا توضیح داده شده است، تا یکسال پس از فارغ التحصیلی میتوانید (در 6 ماه اول با ارائه برگه فراغت از تحصیل و معرفی به نظام وظیفه و در 6 ماهه دوم با ارائه برگه سبز اعزام به خدمتی که تا تاریخ اعزامتان 1 ماه فرصت باقی باشد).
برای تعداد دفعات خروج فارغ التحصیلان قانون مشخصی وجود ندارد. گفته شده که پس از فارغ التحصیلی، با برگه فراغت از تحصیل فقط یکبار میتوانید خارج شوید اما مواردی پیش آمده که برخی دفعات بیشتری هم توانسته اند خارج شوند.
همانطور که در اینجا توضیح داده شده است، تا یکسال پس از فارغ التحصیلی میتوانید (در 6 ماه اول با ارائه برگه فراغت از تحصیل و معرفی به نظام وظیفه و در 6 ماهه دوم با ارائه برگه سبز اعزام به خدمتی که تا تاریخ اعزامتان 1 ماه فرصت باقی باشد).
برای تعداد دفعات خروج فارغ التحصیلان قانون مشخصی وجود ندارد. گفته شده که پس از فارغ التحصیلی، با برگه فراغت از تحصیل فقط یکبار میتوانید خارج شوید اما مواردی پیش آمده که برخی دفعات بیشتری هم توانسته اند خارج شوند.
چیزی که مهم است غیبت نداشتن و فاصله تا تاریخ اعزام است.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ