31-08-2013, 06:03 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2013, 06:03 PM توسط ForeverBlue.)
(30-08-2013, 08:04 AM)'amin_cyrus' نوشته: با سلام . من دانشجو هستم می خواستم برای سفر تفریحی به سوئد برم . اما میخوام به جای سفر تفریحی و 15 میلیون وثیقه گذاشتن از طریق سفر نیمه علمی و امتحان ایلتس در ترکیه گذرنامه بگیرم .اینجا 2 تا مشکل هست :
1- من برای گرفتن نامه معرفی دانشگاه به نظام وظیفه و تهیه گذرنامه نیاز دارم تا به دانشگاه ثابت کنم که میخوام امتحان بدم که میتونم با ارائه برگه ثبت نام انجام بدم اما از طرفی برای ثبت نام نیاز به گذرنامه دارم ( اینجا هست http://www.britishcouncil.org.tr ) چی کار باید بکنم ؟
2-من اگه گذزنامه بگیرم برام خروج به ترکیه تو سیستم ثبت میشه مامورا وقت خروج ( به فرض که اول برم ترکیه ) گیر نمیدن چرا ویزای سوئد تو گذرنامه هست ؟
درود و خوش آمدید به این فروم[img]images/smilies/smile.gif[/img]
1- پیشنهاد اول این که سعی کنید با همان 15 میلیون وثیقه سفر تفریحی، راحت بیایید و بروید! (آن هم با پرواز مستقیم ایران ایر از تهران به سوئد). این طوری با ارائه مدارک لازم به نظام وظیفه، بدون اینکه نیاز به نامه دانشگاه و آیلتس و ... داشته باشید، میتوانید گذرنامه و مجوز خروج دریافت کنید (خیلی سریع هم انجام میشود). نیازی هم به پرواز دو سفره و توقف در ترکیه و هزینه بالاتر و .. ندارید
اما اگر حتما میخواهید از طریق سفر نیمه علمی (که 8 میلیون وثیقه میخواهد هستید) راه از این قرار است:
تاجایی که من میدانم نیازی ندارید که به دانشگاه ثابت کنید! (بستگی به دانشگاه هم دارد) معمولا دانشگاه ها همینقدر که تاریخ امتحان را پرینت بگیرید و به آنها نشان دهید برایشان کافی است. همینقدر که دانشگاه به شما نامه بدهد برای نظام وظیفه کار تمام است. بسیاری قبلا بدون ثبت نام قطعی توانسته اند این کار را انجام دهند. حتی برخی با ارائه بروشور یک کنفرانس علمی در سوئد، توانسته اند برای سفر نیمه علمی از دانشگاه نامه بگیرند و مستقیم بروند.
2- هیچ کاری به این که چه ویزاهایی در گذرنامه شما هست ندارند. خیالتان راحت
1- پیشنهاد اول این که سعی کنید با همان 15 میلیون وثیقه سفر تفریحی، راحت بیایید و بروید! (آن هم با پرواز مستقیم ایران ایر از تهران به سوئد). این طوری با ارائه مدارک لازم به نظام وظیفه، بدون اینکه نیاز به نامه دانشگاه و آیلتس و ... داشته باشید، میتوانید گذرنامه و مجوز خروج دریافت کنید (خیلی سریع هم انجام میشود). نیازی هم به پرواز دو سفره و توقف در ترکیه و هزینه بالاتر و .. ندارید
اما اگر حتما میخواهید از طریق سفر نیمه علمی (که 8 میلیون وثیقه میخواهد هستید) راه از این قرار است:
تاجایی که من میدانم نیازی ندارید که به دانشگاه ثابت کنید! (بستگی به دانشگاه هم دارد) معمولا دانشگاه ها همینقدر که تاریخ امتحان را پرینت بگیرید و به آنها نشان دهید برایشان کافی است. همینقدر که دانشگاه به شما نامه بدهد برای نظام وظیفه کار تمام است. بسیاری قبلا بدون ثبت نام قطعی توانسته اند این کار را انجام دهند. حتی برخی با ارائه بروشور یک کنفرانس علمی در سوئد، توانسته اند برای سفر نیمه علمی از دانشگاه نامه بگیرند و مستقیم بروند.
2- هیچ کاری به این که چه ویزاهایی در گذرنامه شما هست ندارند. خیالتان راحت
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ