(31-08-2013, 05:23 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:رزومه ي ايشون اگر از 2 صفحه بيشتر شه يا استاد از خوندنش ميگذره و يا ديد خوبي به اين قضيه پيدا نميكنه . خصوصا اگر بره بالاي 2 صفحه استاد دقت ميكنه ببينه ايشون چرا رزومه اش انقدر زياده و اگر فكر كنه هدف ايشون پر كردن رزومه با مواردي بوده كه به كار استاد اصلا نمياد ديدش به عمل ايشون منفي خواهد بود ( شايد شما منظورتون CVبوده در CVآوردن برخي از اين موارد مشكلي ايجاد نميكنه) . به نظر من قبل از راهنمايي دوستانتون چند كتاب رزومه نويسي رو مرور كنيد. چون رزومه بر خلاف ظاهر ساده اش نقش مهمي در آينده ي آكادميك و شغلي افراد بازي ميكنه.ضمنا هوش اساتيد خارج كشور كمتر از ذكاوت ما نيست [img]images/smilies/wink.gif[/img]
شادزي
ببینید شما همیشه بر حرفهایتان اصرار داشته و داشته اید
نمیدونم چرا فکر میکنید باید جواب همه رو بدین و افراد رو به اصطلاح قانع کنین
بنده از خودم و دوستانم دیده ام که چگونه اینده خود را به قول شما ساخته اند با cv ویا رزومه ها با انواع و اقسام مختلف...
دلیل نمیشه چون طولانی هستش ایشون نیارن ...یه چیزی که مدرک داری یا هر چی داری بهتره بنویسی
در ضمن استادای اونور یادتون نره خودشون زمانی مثل ما بودن و شاید حتی ....
با احترام
نمیدونم چرا فکر میکنید باید جواب همه رو بدین و افراد رو به اصطلاح قانع کنین
بنده از خودم و دوستانم دیده ام که چگونه اینده خود را به قول شما ساخته اند با cv ویا رزومه ها با انواع و اقسام مختلف...
دلیل نمیشه چون طولانی هستش ایشون نیارن ...یه چیزی که مدرک داری یا هر چی داری بهتره بنویسی
در ضمن استادای اونور یادتون نره خودشون زمانی مثل ما بودن و شاید حتی ....
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.