01-09-2013, 11:39 PM
(01-09-2013, 11:26 PM)'saeedhn' نوشته: درود و تشکر
ببخشید که دفعه قبل این سوال رو جای مناسبی نپرسیدم.
سال سوم کارشناسی رو تموم کردم. می خوام برای سال دیگه برای برق قدرت پلی میلان (که به انگلیسی ارایه میشه) اقدام کنم.
اصلا ایتالیایی بلد نیستم (در حد صفر)، میخوام بدونم اصلا لازمه ایتالیایی یاد بگیرم؟ اگه لازمه، چقدر باید یاد بگیرم؟ چقدر طول می کشه؟
نمیخوام دیر بشه، میخوام اگر لازمه یاد بگیرم، تا دیر نشده شروع کنم.
دوست عزیز. ضمن خوش امدگویی به شما.
اگر قراره در دوره ای بنام امگلیسی شرکت کنید اصلاً نیازی به دانستن دانش و یا مدرک ایتالیایی نمی باشد. شما فقط باید یه مدرک زبان انگلیسی بالای 6.5 ایلتس یا 90 تافل بگیری و باقی معدل شماست . حالا اگر میخوای زبان ایتالیای شما خوب بشه مشکلی نیست و یه چند ماه مونده به پروازت به موسسه زبان ایتالیایی مراجعه کن یا با نرم افزار رزتا استون میتونی خودت هم سلف استادی کنی و یاد بگیری همین قدر که یه مکالمه کوتاه کنی خوبه.
اگر قراره در دوره ای بنام امگلیسی شرکت کنید اصلاً نیازی به دانستن دانش و یا مدرک ایتالیایی نمی باشد. شما فقط باید یه مدرک زبان انگلیسی بالای 6.5 ایلتس یا 90 تافل بگیری و باقی معدل شماست . حالا اگر میخوای زبان ایتالیای شما خوب بشه مشکلی نیست و یه چند ماه مونده به پروازت به موسسه زبان ایتالیایی مراجعه کن یا با نرم افزار رزتا استون میتونی خودت هم سلف استادی کنی و یاد بگیری همین قدر که یه مکالمه کوتاه کنی خوبه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public