02-09-2013, 04:06 AM
درود
اول از همه مشخص نشده که شما الان لیسانس می خونید یا در ارشد مشغول به تحصیل هستید...
در لیسانس زیاد کسی از شما توقع نداره مقاله داشتید ولی خوبه که تلاشتون رو می کنید
مسلما چون تحقیقات مرتبط با عنوان رشته و موضوع به سواحل و مناطق نزدیک دریا هست خوب شانس بیشتری هست که در ایالت های دارای مرز ابی مراکز و موسسات بیشتری باشند ولی خوب این دلیل نمیشه که در استان های مجاور نباشه....بهترین کاری که می تونید اینه که اگر به طور فرض دانشگاه های امریکا رو مد نظرتون هست دپارتمان ها و اساتید مرتبط رو پیدا کنید و ببینید تراکم و تعداد چگونه است
خوش باشید
اول از همه مشخص نشده که شما الان لیسانس می خونید یا در ارشد مشغول به تحصیل هستید...
در لیسانس زیاد کسی از شما توقع نداره مقاله داشتید ولی خوبه که تلاشتون رو می کنید
مسلما چون تحقیقات مرتبط با عنوان رشته و موضوع به سواحل و مناطق نزدیک دریا هست خوب شانس بیشتری هست که در ایالت های دارای مرز ابی مراکز و موسسات بیشتری باشند ولی خوب این دلیل نمیشه که در استان های مجاور نباشه....بهترین کاری که می تونید اینه که اگر به طور فرض دانشگاه های امریکا رو مد نظرتون هست دپارتمان ها و اساتید مرتبط رو پیدا کنید و ببینید تراکم و تعداد چگونه است
خوش باشید
(01-09-2013, 07:30 PM)'sohrab67' نوشته: سلام به همه ی دوستای گلم.من محیط زیست گرایش مهندسی سواحل دانشگاه تهران می خونم. یکم گیج شدم برا انتخاب موضوع پایان نامه.موضوع برا کار کردن زیاده ولی چون میخوام یه چیزی کار کنم که بشه ازش ISI هم در آورد یکم وسواسی شدم.[img]images/smilies/blush.gif[/img]
چند تا دانشگاه آمریکا رو هم برا انتخاب موضوع،سرچ کردم که چیز خاصی پیدا نکردم.توی ساینس دایرکت چندتا مقاله پیدا کردم در مورد سونامی و طوفان های حاره ای.آیا اگه من روی این موضوعات کار کنم شانس خودم رو واسه پذیرش محدود به ایالت هایی می کنم که با این مسئله (سونامی و طوفان) رو به رو هستن یا در حالت کلی احتمال اینکه سایر ایالت های امریکا حتی ایالت های غیر ساحلی هم روی این موضوعات کار کنند هست؟
ممنونم از همگی دوستان[img]images/smilies/shy.gif[/img]