02-09-2013, 06:55 AM
(31-08-2013, 10:46 PM)'nanock' نوشته: با تشکر از بابک جان
بلی من هم اونجا خوندم. واقعا من میتونم تقریبا با 10میلیون مثلا به کالیفرنیا یا حالا اروپا برسم. بعد با 1500 تا 2000 تایی یه خونه ی دانشجویی بگیرم؟ یعنی الان داریم؟
هزینه های من:1-سربازی(اینجا از من وثیقه قبول نمی کنن میگه بابات رئیس بانک نباشه وثیقه امکان نداره فقط پول نقد یا ضمانت نامه بانکی) 2-زبان 3- جی آر ای 4- دانشنامه(هم ارشد هم کارشناسی) 5-پست(5 تا دانشگاه) 6-پاسپورت 7-ویزا 8-همه چی مربوط به وزارت علوم اعم از پول مهر و ... 9-بلیط 10-هزینه موندن در تهران واسه انجام کارها 11- دندون پزشکی(دوتا دندون دارم رفته رو اعصاب) 12- نمیدونم
1یا2میلیون هم اضافه بگیریم. یعنی الان این همه به نظرتون چند میشه؟(به دلار یا ریال)
من یه 30 یا 40 میلیون فکر میکردم واسه همین به غیر اروپا فکرم قد نمیده.
شما اگر بخواهید وثیقه نقدی بذارید، همون طور که احتمالا میدونید ۱۵ میلیون تومان فقط برای وثیقه باید کنار بذارید. اگر از وثیقه صرفنظر کنیم، بقیه این مواردی که شما گفتید همون حدود ۱۰ میلیون میشه. حالا به قول خودتون یکی دو میلیون شاید بالا پایین بشه که البته چون هزینهها عمدتا به دلار هست فرض رو بر این میگذاریم که قیمت دلار همینی که الان هست باقی بمونه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.