03-09-2013, 12:08 AM
(01-09-2013, 02:03 PM)'44rozaa' نوشته: ممنون از پاسختون.. من در حال تدریس بصورت حق التدریسی در دانشگاه آزاد هستم.. پس بنظرتون اگه مقاله خوب بدم جی آر ای سابجکت فیزیک رو هم بدم چون Alberta ظاهرا میخاد در این صورت میتونم در رشته فیزیک پزشکی در یکی از دانشگاههای Alberta یا carleton یا B.colombia بورس خوب بگیرم چون ارشدم خود فیزیک بوده؟
همونطور که گفتین آلبرتا معمولاً GRE می خواد، حالا بطور مشخص فیزیک رو نمی دونم البته ولی رشته های دیگه میدونم که می خواست. بعلاوه حتی جاهایی که جز موارد الزامی هم نیست، داشتن یه نمره خوب GRE اونم برای فیزیک که امتحان Subject داره، تاثیر خیلی زیادی در پوشش دادن معدل داره و بنظر من برای شرایط شما ارزش داره که روش وقت بذارین. شما بهر حال کارتون هم تدریس و تحقیق تو دانشگاه بوده و خودش به نسبت به کارهای غیر مرتبط خیلی خوبه. مقاله خوب داشتن خیلی کمک می کنه، ولی برای مقاله خوب دادن دچار وسواس نشین، یکی 2 تا مقاله داخلی یا خارجی نه چندان معتبر هم اگر دارین، باهاشون همراه با یه نمره زبان خوب شروع کنید به اپلای، و همزمان می تونید رو مقالات بهتر و معتبر تر هم کار کنید. من نمونه های زیادی از دوستان رو دیدم که بدون مقاله های آنچنانی یا حتی کلاً بدون مقاله هم تونستن پذیرش با فاند بگیرن. اینو از این نظر میگم که لازم نیست اونطور که خودتون گفتین کارتون رو 3-4 سال عقب بندازین برای رسوندن رزومه به اون حد ایده آلی که مد نظرتونه. شانستون رو در عین اینکه دارین رزومتون رو کاملتر می کنین، وسط راه هم امتحان کنید. موفق باشین