03-09-2013, 03:11 AM
(03-09-2013, 12:35 AM)'waitman19' نوشته: سلام بابک جان. ضمن تشکر از پاسخهای قبلی؛
این سوال رو از یکی دیگه از مدیران فروم هم پرسیدم؛ میخواستم بدونم که باید چه ویژگی هایی داشته باشیم یا چه عللی باعث میشه که ویزای مالتیپل بگیریم (تا بتونیم لااقل راحت تر تردد کنیم)؟ با توجه به اینکه ایشون گفتن: به عوامل تصادفی مختلفی بستگی داره و خیلی حساب کتابی نداره، یه مقدار برام عجیب بود (اونم واسه کشور امریکا)! حالا میخوام بدونم شما در این زمینه اطلاع دارید؟
متشکرم
چیزی که شنیدید تا حد زیادی درسته و واقعا خیلی حساب و کتاب نداره، اما اخیرا به طور کلی احتمال ویزای مالتیپل امریکا به نظر من کمتر از پارسال شده، به خصوص برای رشتههای فنی کمتر پیش میاد که مالتیپل بدند. خانمها در رشتههای غیرفنی احتمال این که مالتیپل بگیرند بیشتره، اما اگر خیلی خوش شانس باشید ممکنه در رشتههای فنی هم بتونید مالتیپل بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.