03-09-2013, 12:40 PM
(03-09-2013, 12:03 PM)'irani kia' نوشته: با سلام و خسته نباشید
لیسانس برق قدرت دانشگاه آزاد تهران جنوب با معدل 17/70
فوق لیسانس دانشگاه علم و صنعت با معدل 17
یک ژورنال ISI کاملا معتبر اکسپت شده ( و احتمالا یک ژورنال ISI دیگر ظرف 2 تا 3 ماه آینده اکسپت می شود)
هنوز مدرک زبان نگرفتم.
میخواستم بدونم برای پذیرش دانشگاه متوسط, ضعیف و قوی (حتما با فاند کامل) باید چه نمره ای برای tofel و GRE بیارم؟(اگه رنک تقریبی رو هم بگید ممنون میشم)
دوست من بدون نمره زبان هیچ کسی نمیتونه نظر بده حتی خود دانشگاه مقصد هم!
ببینید شما الان به این فکر باشید که اگه امریکا میخواید تافل و به خصوص جی ار ای رو بالا ببرید تا شانستون زیاد بشه
ژورنال isi معتبر غیر معتبر نداره دیگه isi هستش خوب[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
معدلتون به نسبت خوبه ولی گفتم زبان رو هم حل کنید میشه به رنک های خوب هم امید داشت
با احترام
ببینید شما الان به این فکر باشید که اگه امریکا میخواید تافل و به خصوص جی ار ای رو بالا ببرید تا شانستون زیاد بشه
ژورنال isi معتبر غیر معتبر نداره دیگه isi هستش خوب[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
معدلتون به نسبت خوبه ولی گفتم زبان رو هم حل کنید میشه به رنک های خوب هم امید داشت
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.