03-09-2013, 07:40 PM
(03-09-2013, 07:05 PM)'yasmary14' نوشته: سلام
من مدارک لیسانس و ارشدم و ریز نمراتشون رو (عدم کاریابی) پارسال آزاد کردم و دو نسخه (با مهر وزارت و دادگستری) ترجمه کردم. الان ایران دکترا قبول شدم و اصل مدارک جزو مدارک لازم برای ثبت نامه.
می خوام ببینم اگه جایی پذیرش بگیرم، اصل مدرک فارسی هم لازمه؟ یا اگه بیشتر از دو نسخه ترجمه بخوام، بدون اصل مدرک نمیتونم کاری کنم؟ لطفا راهنماییم کنید تا قبل ثبت نام اگه لازمه باز هم بدم مدارکم رو دارالترجمه .
دانشگاه ترجمه رو كه همراه كپي اصل مدركه و از طريق دانشگاه اسرال ميشه آفيشيال ميدونه و قبول داره. اما براي سفارت ممكنه . يعني سليقه ايي آفيسر اصل مدركي رو بخواد. ممكنه اصلا هم نخواد اما مورد بوده كه خواستن. شما اگر قصد داريد قطعا بريد به نظرم يه چند نسخه بيشتر از 2 تا داشته باشيد بهتر باشه. يعني اگر بخواهيد اپلاي كنيد قثط 2 جا اقدام ميكنيد؟شايد اونزمان هم امكان باشه مثلا با گرو گذاشت كارت شناسيايي چيزي اصل مدرك رو 2-3 روز امانت بگيريد اين رو از دانشگاهتون ميتونيد بپرسيد. شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull