04-09-2013, 01:47 PM
سلام
ببخشید من مدرکم فوق دیپلمه
تاییدیه تحصیلیم رو هم همین دیروز از دانشگام گرفتم
بابام بازنشسته ارتشه(نیرو هوایی) امروز رفتم پرسیدم که برای خدمت سربازی توی ارتش(یه پادگان نیرو هوایی نزدیک خونمونه)
چیکار باید بکنم مسئول وظیفه ی اونجا گفت که باید بری اموزشی برگه ی ابی رو که در پایان اموزشی گرفتی اگه ارتش باشی
برگه رو میاری پیش ما(فقط همینو گفت)
رفتم پلیس +10 از اعزامو و این چیزا پرسیدم
گفتم که فوق دیپلمم
گفت که اعزام هر کی دفتر چه بفرسته 1 برج هشت میره(گفت جدیدا سرباز کم دارن همینجوری میفرستن)
در مورد برگه ابی پرسیدم گفت اخر اموزشی بهت برگه ی سفید و سبز میدن (گفتم این همون ابیه هست که میگن گفت؟ اره)
توی اون معلوم میشه که کجا افتادی
من این وسط واسم سوال پیش اومده چه احتمالی هست من اصلا سپاه نیوفتم؟
اگرم ارتش اموزشی افتادم اگه اونا منو بفرستن مثلا زمینی(هر چی غیاز ر هوایی) اون پادگان میتونه منو که بهش برگه ابی میدم بیاره همونجا؟
ببخشید سوالام زیاد شد
مرسی
ببخشید من مدرکم فوق دیپلمه
تاییدیه تحصیلیم رو هم همین دیروز از دانشگام گرفتم
بابام بازنشسته ارتشه(نیرو هوایی) امروز رفتم پرسیدم که برای خدمت سربازی توی ارتش(یه پادگان نیرو هوایی نزدیک خونمونه)
چیکار باید بکنم مسئول وظیفه ی اونجا گفت که باید بری اموزشی برگه ی ابی رو که در پایان اموزشی گرفتی اگه ارتش باشی
برگه رو میاری پیش ما(فقط همینو گفت)
رفتم پلیس +10 از اعزامو و این چیزا پرسیدم
گفتم که فوق دیپلمم
گفت که اعزام هر کی دفتر چه بفرسته 1 برج هشت میره(گفت جدیدا سرباز کم دارن همینجوری میفرستن)
در مورد برگه ابی پرسیدم گفت اخر اموزشی بهت برگه ی سفید و سبز میدن (گفتم این همون ابیه هست که میگن گفت؟ اره)
توی اون معلوم میشه که کجا افتادی
من این وسط واسم سوال پیش اومده چه احتمالی هست من اصلا سپاه نیوفتم؟
اگرم ارتش اموزشی افتادم اگه اونا منو بفرستن مثلا زمینی(هر چی غیاز ر هوایی) اون پادگان میتونه منو که بهش برگه ابی میدم بیاره همونجا؟
ببخشید سوالام زیاد شد
مرسی