04-09-2013, 10:11 PM
(04-09-2013, 02:06 AM)'mehdi_sf' نوشته: با سلام من ازسفارت ایتالیا درخواست ویزا توریستی کردم ولی به من ویزا ندادن و در پاس یک مهر خورده که مال زمانی است که مدارکم رو تحویل دادم (یا همون مهر ارائه مدارک)نمیدونم برای چی بهم ویزا ندادن > دوستانم گفتن شاید مورد مالی بوده با اینکه من مدارکم از هر لحاظ کامل بود .حالا میخوام مجددا اقدام کنم ولی نمیدونم این مهر به منظله مهر ریجکته یا نه (چون نامه ای هم دریافت نکردم)؟و باید برم دوباره پاسم رو بگیرم .؟ یا نمیخواد این کار رو بکنم در ظمن میخوام بدونم تا کی نمیتونم اقدام بکنم برای ویزا مجدد؟چون شنیدم تا 6 ماه نمیتونم تو شینگن اقدامی بکنم از طرفی هم پاس من تا 1395 مهلت داره .لطفا اگر کسی کاملا اطلاع داره جواب بده
دوست عزیز. مورد شما مطمئناً ریجکت بوده، چون شما برای کسری مدارک و یا ارئه ندادن وقت مصاحبه و کمبود مدارک دچار این مورد خواهی شد. در ضمن خیلی از سفارتها از دادن جواب خاص تفره میرن و نیازی به پاسخ دقیق به شما رو ندارن. شما باید با اطلاع کلی که در پستهای قبلی گفتم مدارکت رو تکمیل کنی. بله برای ویزای مجدد بین 3-6 ماه باید منتظر بمونی. ایتالیا چند ماهیه که بد ویزای توریستی میده. امیدوارم پیروز باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public