04-09-2013, 10:43 PM
(04-09-2013, 09:29 PM)'US2014' نوشته: سلام دوستان، یه مشکلی که من دارم اینه که لیسنینگ ها رو کامل می فهمم اما وقتی می خوام تستاشو بزنم خیلی شک می کنم، خصوصاtpo ها خیلی گزینه هاش شبیه هم اند، در اکثر مواقع برای هر بخشی لااقل دو سوال هست که من با شک بزنم یعنی بین دو گزینه شک دارم ، که طبق تجربه معمولا غلط می شه این سوالا؛ بدتر اینه که بعضی تستا رو که جوابشونو می خونم بازم قانع نمی شم و به نظرم گزینه خودم درسته!
چه کار کنم به نظرتون؟ من یه ماه و نیم دیگه امتحان تافل دارم و هنوزم نتونستم این مشکلمو برطرف کنم
ممنون می شم کمکم کنین
یعنی شما ترنسکریپت لسینینگ رو می بینید و باز به جواب شک می کنید؟
ببینید دوست من مسلما شما کامل متوجه نمیشدی لسینینگ رو....وگرنه مشکل حادی نباید با سوالات داشته باشین. این قضیه که گاهی آدم بین دو گزینه شک میکنه برا همه اتفاق میافته ولی اگه خیلی زیاد باشه یه جای کار می لنگه... شاید شما به یه سری از کلمات سیگنال دقت نمی کنید. یعنی مثلا however وقتی دو جمله رو بهم مربوط میکنه جمله بعدش جمله قبلش رو زیر سوال می بره...ولی مثلا ما به این کلمه دقت نمی کنیم. فکر میکنم تمام کتابهای تافل یه سری توضیحات برای استنباط درست این گزینه ها داشته باشن. کتاب های GRE هم همین طور. یه نگاهی بکنید به نظرم خوب باشه.
یا اینکه معمولا این کلک! رو طراحان سوال میزنن که یه جمله تو گزینه ها میاد که کلماتی توش هست که در لکچر شنیدین ولی مفهومش درست نیست.
ببینید دوست من مسلما شما کامل متوجه نمیشدی لسینینگ رو....وگرنه مشکل حادی نباید با سوالات داشته باشین. این قضیه که گاهی آدم بین دو گزینه شک میکنه برا همه اتفاق میافته ولی اگه خیلی زیاد باشه یه جای کار می لنگه... شاید شما به یه سری از کلمات سیگنال دقت نمی کنید. یعنی مثلا however وقتی دو جمله رو بهم مربوط میکنه جمله بعدش جمله قبلش رو زیر سوال می بره...ولی مثلا ما به این کلمه دقت نمی کنیم. فکر میکنم تمام کتابهای تافل یه سری توضیحات برای استنباط درست این گزینه ها داشته باشن. کتاب های GRE هم همین طور. یه نگاهی بکنید به نظرم خوب باشه.
یا اینکه معمولا این کلک! رو طراحان سوال میزنن که یه جمله تو گزینه ها میاد که کلماتی توش هست که در لکچر شنیدین ولی مفهومش درست نیست.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا