06-09-2013, 07:58 PM
(06-09-2013, 03:57 PM)'Charming' نوشته:دوست من بهتره به این مورد توجه کنید که شهریه ها در نهایت فرقی نمیکنه
میدونین چرا؟
چون هزینه ازاد کردن مدرک از دانشگاه طوری هستش که در واقعا هزینه شبانه رو پوشش میده (البته در صورتی که یه نفر با هزینه مدارکش رو ازاد کنه)
مثلا یه نفر که داره شبانه میخونه مثلا ورودی 92 هستش و ترمی 1.5 تا 2 تومن باید بده اگه روزانه بخونه هیچی نمیده ولی در عوض موقع ازاد کردن مدارک حداقل باید6 یا حتی 8 تومن بده تو مقطع ارشد
به این مساله بسیار توجه کنند دوستان
با احترام
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید؟ ... من چیزی راجع به این قضایا و هزینه ها نمی دونم. ممنون میشم
(06-09-2013, 03:32 PM)'spt' نوشته:بازم دانشگاه گیلانی!! حال دکتر قنادتون چطوره؟!!
اینکه امیرکبیر قبول شدید خوبه به نظرم... شما به هر حال اینکه به امسال برسید اپلای کنید خیلی محتمل نیست و اگه هم برسید نمره های خوبی نمیتونید توی جی آر ای و تافل بگیرید (چون بهتره وقت بزارید و نمره ی خوب بگیرید تا فقط امتحان بدید..) و حتی اگه به امسال هم برسید اپلای کنید در بهترین شرایط سال دیگه این موقع تشریف میبرید آمریکا... (البته من اینطوری متوجه شدم که هدفتون آمریکاست به خاطر اینکه گفتید جی آر ای میخاید بخونید..)
برای همین به نظرم اگه هزینه ی شبانه خوندن رو دارید که برید ارشدتون رو بخونید، توی این دو سال هم به ارشد میرسید، هم برای دکترا اپلای میکنید که خیلی توش بورس گرفتن راحت تره تا ارشد و هم سر فرصت به امتحان هاتون میرسید (جی آر ای و تافل)...
پروسه ی اپلای کردن خیلی وقت گیره و بهتره توی این مدت زمان رو از دست ندید..
دقیقا هم همونطور که پژمان جان گفتن فرق شبانه و روزانه همون شهریه هست فقط... مدرک ارشد امیرکبیر هم خیلی کم نداره از مدرک دانشگاه های متوسط دنیا... نگران این چیزا نباشید
دکتر قنادزاده همیشه خوبه ...