(06-09-2013, 10:46 PM)'Honeyeh' نوشته: باسپاس فراوان از همۀ دوستان که جواب دادن. خوب بودن دانشگاه امیر کبیر و کلاً دانشگاههای تهران بر هیچ کس پوشیده نیست. مسئله اینجاست که تحمل جو دانشگاههای ایران و اینکه همه چی به پای دانشجو هست، اینکه باید دنبال استاد بدویی تا شاید بهت توجه کنن و خیلی چیزای دیگه برام قابل تحمل نیست... و نمی تونم تصور کنم که دوباره برگردم به اون جو :-(
دوستان مخصوصاً bzz عزیز همه چی رو کامل گفتن، فقط من هم خواستم یه بار دیگه بگم بنظر من هم بهتره امیر کبیر رو از دست ندین، همونطور که دوستان گفتن، برای کسی که می خواد بره بعد از فوق، نوبت دوم نسبت به نوبت اول گزینه بهتریه و من دیدم افرادی که هر 2 تا رو قبول می شدن و تصمیم گرفته بودن که نوبت دوم (شبانه) رو اول بزنن، چون همونطور که دوستان گفتن نهایتاً هزینه ش کمتر در میاد. از طرف دیگه مطمئناً شما بعد از این 2 سال، موقعیت خیلی بهتر و رزومه بهتری برای اپلای کردن دارین، هم اسم دانشگاه، هم اینکه سعی کنید معدل عالیی داشته باشین، هم وضعیت بهتر زبان و GRE و همینطور مقاله و کارهای پژوهشی که موقعیتش تو امیرکبیر هست وضعیت شما رو بهتر میکنه و احتمال گرفتن فاند از دانشگاه خوب رو بنظر من میتونین تو این 2 سال چند برابر کنین. می دونم ترجیح میدین که زودتر برین و نهایتاً هم هم تصمیمش رو باید خودتون بگیرین، ولی نظر من اینه که سختی این مدت ارزشش رو داره.