07-09-2013, 04:13 AM
(19-05-2013, 09:26 PM)'jake' نوشته: یک سوال از پیشکسوتان این امر :
من قصد دارم برای پاییز 2014 یا بهار 2015 برای پذیرش اقدام کنم با این اوصاف پیشنهادتون برای شرکت در امتحان در چه زمانی هستش ؟!
من خودم فکر میکنم اواخر شهریور یا مهر ماه فرصت خوبی باشه نظر شما چیه دوستان ؟!
(19-05-2013, 10:13 PM)'jake' نوشته: باتشکر از راهنمایی هاتون دوستان
حقیقتش برای مقطع کارشناسی دارم برنامه ریزی میکنم نه ارشد ولی خب باید امتحات SAT رو در نظر داشته باشم که اون رو برای یک الی دو ماه بعد از تافل برنامه ریختم
شما چون برای کارشناسی اقدام خواهید کرد، بنظرم خیلی تفاوتی بین پائیز یا بهار (از لحاظ پذیرش) وجود نخواهد داشت ولی بنظر من میتونید زمان امتحان رو اواخر شهریور در نظر بگیرید که اگر احیانا نمره مورد نظرتون رو بدست نیاورید، زمان کافی برای جبران داشته باشید. فقط یک نکته رو هم داخل پرانتز بگم که تعدادی از دانشگاه های امریکا امتحان SAT رو با توجه به اینکه امکان برگزاری اش در ایران وجود نداره، برای دانشجویان ایرانی waive میکنند، بنظرم این مورد رو از دانشگاه مقصدتون حتما سوال کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.