07-09-2013, 02:54 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 07-09-2013, 02:58 PM توسط tala mahabadi.)
سلام
وقت بخیر
من دختر 25 ساله ای هستم که دو سال تمام عزمم رو جزم کردم برای پیشرفت و راکد نبودن،دو سال نیم شده که همه چیزم رو گذاشتم برای یاد گرفتن زبان فرانسه و رفتن برای ادامه تحصیل و با سواد و علم حقیقی برگشتن نه صرفا مدرک گرفتن،2سال نیم وقت و هزینه های زیادی رو صرف کردم و از همه مهمتردو سال از بهترین سال های عمرم رو گذاشتم که تلاشم نتیجه نداشت.
دو بار درخواست دادم برای ویزای دانشجویی در سفارت فرانسه بار اول پذیرش زبان داشتم البته با انگیزه بهتر یاد گرفتن با توجه به قرار گرفتن در محیط،و ریجکت شد اما ناراحت نشدم چون همه احتمالات رو در نظر گرفته بودم.
بار دوم پنجم آگست برای تحویل مدارک رفتم اینبار تو رشته ی خودم مهندسی نرم افزاراز دانشگاه استراسبورگ در مقطع مستر1 با مدرک زبان( ب2 /479) اقدام کردم و مدارکم کامل بود اما متآسفانه باز هم ویزام رد شد
بار دوم پنجم آگست برای تحویل مدارک رفتم اینبار تو رشته ی خودم مهندسی نرم افزاراز دانشگاه استراسبورگ در مقطع مستر1 با مدرک زبان( ب2 /479) اقدام کردم و مدارکم کامل بود اما متآسفانه باز هم ویزام رد شد
اینجا من هیچ انگیزه ای برای ادامه تحصیل به خاطر شرایط حاکم در دانشگا ه ها ندارم و از همه مهمتر 2سال از بهترین دوره عمرم گذشت ...از زندگی کردن شبیه نسل قبل از خودم و روزهای تکرارری که پیش رو دارم هراسونم...
امکان این هست لطف کنید که یک راه کاری پیشنهاد کنید؟
کمکم کنید؟چه کار کنم ?.
lمیخوام که برای کنسول نامه ای فکس کنم برای تجدید نظر اما نمیدونم باید محتویات نامه چی باشه تا بتونم جواب بگیرم ،امکانش هست تو این زمینه هم کمکم کنید تا بتونم از تجربه هاتون استفاده کنم؟؟؟؟
ممنونم از شما
امکان این هست لطف کنید که یک راه کاری پیشنهاد کنید؟
کمکم کنید؟چه کار کنم ?.
lمیخوام که برای کنسول نامه ای فکس کنم برای تجدید نظر اما نمیدونم باید محتویات نامه چی باشه تا بتونم جواب بگیرم ،امکانش هست تو این زمینه هم کمکم کنید تا بتونم از تجربه هاتون استفاده کنم؟؟؟؟
ممنونم از شما