07-09-2013, 09:44 PM
(07-09-2013, 05:48 PM)'sina.md' نوشته: با سلام و عرض خسته نباشید
لطفا یه راهنمایی کنید . من هم خونه دارم به نامم هم حساب بانکی بین 40 تا 50 میلیون تومن دارم
شاغل تو یه شرکت خصوصی هستم که میتونم نامه اشتغال به کار بگیرم اما بیمه نیستم و اصلا سابقه ندارم
مجرد هستم 25 ساله
آیا با این شرایط امکان گرفتن ویزای شینگن ایتالیا رو دارم؟
و اگر امکانش هست آدرس سفارت ایتالیا رو بدین که برم از مردم تو صف و برد آنجا اطلاعات لازم رو بدست بیارم.
با تشکر
دوست عزیز، ضمن خوشامدگویی به شما.
ملاحظه کنید برای شانس ویزا در واقع اینجا هیچ کسی نمیتونه با قاطعیت بگه که شما ویزات مثبت خواهد بود یا منفی!! اما در کل بزرگترین مورد مجرد بودنته که شاید یکم برای افیسر اینکه بخواهی برگردی یا خیر نیاز به دلایل قوی داره که با بیمه و سند خانه یا قواره مغازه و غیره بشه پوشش داد. شما باید کیس خودت رو اونقدر قوی کنی که افیسر قانع بشه شما قصد برگشت رو داری.
ادرس کنسولگری برای روادید ویزا:
خیابان افریقا، بلوار مهیار ، کنسولگری کشور ایتالیا.
ملاحظه کنید برای شانس ویزا در واقع اینجا هیچ کسی نمیتونه با قاطعیت بگه که شما ویزات مثبت خواهد بود یا منفی!! اما در کل بزرگترین مورد مجرد بودنته که شاید یکم برای افیسر اینکه بخواهی برگردی یا خیر نیاز به دلایل قوی داره که با بیمه و سند خانه یا قواره مغازه و غیره بشه پوشش داد. شما باید کیس خودت رو اونقدر قوی کنی که افیسر قانع بشه شما قصد برگشت رو داری.
ادرس کنسولگری برای روادید ویزا:
خیابان افریقا، بلوار مهیار ، کنسولگری کشور ایتالیا.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public