(08-09-2013, 12:14 PM)'Charming' نوشته:ممنون دوست من
پس در واقع یه مدرکی یا یه حرفی که بتونه قانع کنه رو میشه به افسر گفت راجع به برگشتن دیگه؟
مثلا بگیم دکترا گرفتیم برمیگردیم استاد بشیم به همین راحتی میشه قانع کرد؟
از مدیران اگه پست نامناسب هست انتقال بدن من نمیدونم جای بهتری بود یا نه؟
و یه سوال دیگه...
نامه پذیرش دانشگاههای دیگه رو حتما میخوان از ما تو سفارت؟چون بعضی دانشگاهها ایمیل میزنن و نامه رسمی ندارن و فقط بعضی ها دارن که اونا هم اکسپت / دکلاین دارن تو خود نامه...ایمیل رو پرینت بگیریم؟!!
با احترام
اینکه افسر قانع بشه یا خبر، کاملا بستگی به تفسر داره، دوستانی بودند که با وجود همراه داشتن Job Offer، به دلیل قانع نشدن افسر، ریجکت شدند و برعکس، دوستانی هم بدون هیج مدرکی در این زمینه، تونستند ویزا رو دریافت کنند.
در مورد سایر دانشگاه هایی که اقدام کردید؛ معمولا این مورد رو به صورت شفاهی می پرسند که شما کدوم دانشگاه ها برای پذیرش اقدام کردید و در اکثر موارد تنها ذکر نام دانشگاه ها کافی است. البته به عنوان مثال از من و تعداد زیادی از دوستانم، این سوال رو نپرسیدند ولی از تک و توک دوستانی، نامه پذیرش اون دانشگاه رو خواستند. بنظرم در این زمینه نگرانی وجود نداره.
در مورد سایر دانشگاه هایی که اقدام کردید؛ معمولا این مورد رو به صورت شفاهی می پرسند که شما کدوم دانشگاه ها برای پذیرش اقدام کردید و در اکثر موارد تنها ذکر نام دانشگاه ها کافی است. البته به عنوان مثال از من و تعداد زیادی از دوستانم، این سوال رو نپرسیدند ولی از تک و توک دوستانی، نامه پذیرش اون دانشگاه رو خواستند. بنظرم در این زمینه نگرانی وجود نداره.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.