08-09-2013, 07:42 PM
(08-09-2013, 12:38 PM)'Charming' نوشته: اون جور که من فهمیدم پذیرش چه به صورت دکتری و چه به صورت مستر زیاد فرقی از نظر مشکل دار شدن تو ویزا نداره درسته؟ و اونجور که فهمیدم مشکل زیادی از نظر اپلای از مستر به دکترا تو امریکا وجود نداره(دردسر داره ولی منع قانونی و مشکل انچنانی نداره)
فقط یه سوال:
اگه یه نفر مثلا از دکترای یه دانشگاه قبول شده باشه و از مستر دانشگاه دیگه ایا رفتن به مستر میتونه واسه سفارت شک برانگیز باشه؟!دلیل هم اینکه یه نفر میخواد به دانشگاههای بهتر بره از اونجا؟
با احترام
نه مشکلی وجود نخواهد داشت در این زمینه! چون این کاملا حق طبیعی دانشجو است که بین موارد پذیرفته شده، بهترین مورد رو برای ادامه تحصیلش انتخاب کنه. ضمن اینکه فکر نکنم سفارت برای تمامی متقاضیان، چک کنه که کدوم دانشگاه ها و در چه مقطعی پذیرش گرفتند و از روی اون بیاد در مورد ویزا دادن/ندادن به دانشجو تصمیم گیری کنه (منظور اینه که به عنوان مثال شما اگر 5 جا پذیرش گرفتی، سفارت نمیاد این 5 دانشگاه و مقاطع تحصیلی شون رو چک کنه و از شما بپرسه، خب چرا به جای دانشگاه A رفتی دانشگاه B؟!!) ولی در روز مصاحبه از شما سوال خواهند پرسید که چرا این رشته و چرا این دانشگاه رو برای ادامه تحصیل انتخاب کردید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.