09-09-2013, 11:26 AM
(08-09-2013, 08:14 PM)'mohamad0014' نوشته: برای lease کردن 3 ساله ماشین، من شنیدم باید بیمه فول گرفت هم. مقرون به صرقه ترین بیمه کدومه؟(ایالت به ایالت فرق می کنه)
درست شنیدید و برای lease باید بیمه کامل گرفت. هزینه بیمه نه تنها با ایالت، بلکه بسته به شهر هم تفاوت میکنه و معمولا در شهرهای شلوغ که احتمال تصادف بیشتره، بیمه هم کمی بالاتره. ضمن این که شرکتهای بیمه نسبتا زیادی در امریکا هستند و تقریبا همهاشون هم ادعاشون اینه که قیمتشون از بقیه کمتره. تنها راهش برای این که ببینید برای شرایط شما کدوم از بقیه مقرون به صرفهتر هست اینه که ازشون quote بگیرید.
چند تا از شرکتهای بیمه مشهور عبارتند از:
Allstate
Farmers
Progressive
State Farm
Geico
چند تا از شرکتهای بیمه مشهور عبارتند از:
Allstate
Farmers
Progressive
State Farm
Geico
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.