09-09-2013, 02:35 PM
(09-09-2013, 02:25 PM)'goli 89' نوشته: سلام
من لیسانس کامپیوتر نرم افزار از دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل کل 15.30 هستم
ضمنا 1 سال سابقه کار در مدرسه راهنمایی دارم (تدریس کامپیوتر)
می خواستم بدونم آیا شانس پذیرش برای ارشد از دانشگاه های کانادا بصورت فول فاند یا نصفه فاند دارم (درصورتی که نمره زبان آیلس خوبی بیارم) ؟
و اینکه میشه راهنمایی کنید کدام دانشگاه های کانادا به وضعیت من نزدیک تره اگر کانادا مناسب نیست برای کدام کشور و دانشگاه هایی اقدام کنم بهتره ؟
ممنون
دروود بر شما دوست عزیز.
دانشگاهای کانادا عموماً شرط معدل دارن و برای دانشجویان ازاد حداقل 16 و سراسری 15 رو دیدم البته شما با ایلتس بالای 7 شانس خواهی داشت اما به نظر شما بدون نمره زبان و با این معدل و نداشتن کارهای پژوهشی میشه فاند گرفت؟!!! هر چند که فرایند اقدام در هر کشوری شانسی است اما من یه مثال بزنم : یکی از دوستانم کامپیوتر شهید چمران اهواز (سراسری) با معدل 15.50 و ایلتس 7.5 و 2 مقاله و چند گواهی بین المللی در زمینه ccna , برنامه نویسی تونست سالی 15000 دلار از دانشگاه ساسکاچوان برای فوق فاند بگیره. شما هم رزومه ات رو قوی کن و امیدوار باش.
ازاد اندیش باشی
دانشگاهای کانادا عموماً شرط معدل دارن و برای دانشجویان ازاد حداقل 16 و سراسری 15 رو دیدم البته شما با ایلتس بالای 7 شانس خواهی داشت اما به نظر شما بدون نمره زبان و با این معدل و نداشتن کارهای پژوهشی میشه فاند گرفت؟!!! هر چند که فرایند اقدام در هر کشوری شانسی است اما من یه مثال بزنم : یکی از دوستانم کامپیوتر شهید چمران اهواز (سراسری) با معدل 15.50 و ایلتس 7.5 و 2 مقاله و چند گواهی بین المللی در زمینه ccna , برنامه نویسی تونست سالی 15000 دلار از دانشگاه ساسکاچوان برای فوق فاند بگیره. شما هم رزومه ات رو قوی کن و امیدوار باش.
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public