09-09-2013, 05:08 PM
(06-09-2013, 03:11 PM)'saeedhn' نوشته: درود و تشکر
سال سوم کارشناسی برق قدرت علم و صنعت با معدل 16.75 رو تموم کردم. میخوام برای سال دیگه برای پلی میلان اقدام کنم.(برق قدرت به زبان انگلیسی)
میخوام بدونم لازمه با اساتید مکاتبه کنم؟ (میخوام فاند بگیرم) .چون خیلی بحثی در این باره توی تاپیک های ایتالیا نبود فکر کردم شاید مکاتبه با اساتید برای ایتالیا خیلی مهم نیست.
به طور کلی مکاتبه با اساتید برای مقاطع پایین تر از دکترا که خیلی موضوعی نیست کمک خاصی نمیکنه... ینی استادا خیلی علاقه ای به مکاتبه ندارن چون فایده ای براشون نداره...
بهترین بهونه و موضوع برای مکاتبه اینه که به استاد بگید که به فلان موضوع علاقمندید و روش توی همین لیسانس کار کردید با یه گروه دیگه (تنهایی کار کردن در دوره ی لیسانس خیلی معنی نداره!!!) و الان میخاید تحت کنترل و راهنمایی اون استاد ادامه بدید به کارتون در تز ارشدتون.... اما بازم فک نمیکنم خیلی کمک کنه...
به طور کلی ضرر نداره... حتما تلاشتون رو بکنید
موفق باشید
بهترین بهونه و موضوع برای مکاتبه اینه که به استاد بگید که به فلان موضوع علاقمندید و روش توی همین لیسانس کار کردید با یه گروه دیگه (تنهایی کار کردن در دوره ی لیسانس خیلی معنی نداره!!!) و الان میخاید تحت کنترل و راهنمایی اون استاد ادامه بدید به کارتون در تز ارشدتون.... اما بازم فک نمیکنم خیلی کمک کنه...
به طور کلی ضرر نداره... حتما تلاشتون رو بکنید

موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز