09-09-2013, 05:21 PM
(06-09-2013, 03:59 PM)'hasti_m' نوشته:ممنون از راهنماییتون دوست عزیز.. در مورد مخ زدن آخه اینطور که من متوجه شدم و از چند نفر هم شنیدم واسه اروپا ایمیل زدن به استادا واسه مستر رایج نیس و باید اپلای کرد و از دانشگاه پذیرش گرفت. حالا تو هلند چه جوریه؟ اینکه به استاد ایمیل بزنی و در ارتباط باشی تاثیر داره؟ میشه استاد خودش فاند بده مثل کانادا اگه کسی رو بخواد؟ یا کمک هزینه فقط از طریق همون اسکالرشیپ هاس؟در کل به نظر شما من با این شرایط واسه کدوم کشورهای اروپا شانس بیشتری دارم؟ آیا اینکه تو یکی از دانشگاههای خوب کشور بودم میتونه تاثیر مثبت داشته باشه یا خیلی شناخته شده نیس دانشگاهای ما براشون؟
خواهش میکنم 
کلا برای مستر بله رایج نیست اما زدنش بهتره از نزدنش اگه راه ایمیل زدن رو بلد باشید و بدونید راجع به چی باهاشون صحبت کنید...
اینجا رو نگاه کنید
فک نمیکنم استاد بتونه بهتون فاند بده به معنی اسکولارشیپ.... میتونه اما بهتون کمک کنه که یه پروژه بگیرید و قرارداد ریسرچ باهاتون ببنده اما خیلی خیلی کمیابه و معمولا کل دوره ی مستر رو کاور نمیکنه... اون اسکلارشیپ ها کلی تره و پولش هم معمولا بهتره...
در کل به نظر من چون اروپا اپلیکیشن فی نداره برای هر جایی که میتونی اپلای کن و یه پورتفولیو از دانشگاه های خوب و بد و متوسط درست کن که خیالت راحت باشه... شانس توی اسکاندیناوی ها غیر از سوئد و آلمان و اتریش و ایتالیا بهتره... دانشگاه خوب بودنت رو توی آمریکا و کانادا خیلی بهتر تاثیر داره تا توی اروپا... متاسفانه توی اروپا خیلی شناخته شده نیستن اما بازم شاید استاد یا استادایی که میخان بررسی کنن پروندت رو بهتر ایران رو بشناسن و تاثیر داشته باشه....
موفق باشید

کلا برای مستر بله رایج نیست اما زدنش بهتره از نزدنش اگه راه ایمیل زدن رو بلد باشید و بدونید راجع به چی باهاشون صحبت کنید...
اینجا رو نگاه کنید
فک نمیکنم استاد بتونه بهتون فاند بده به معنی اسکولارشیپ.... میتونه اما بهتون کمک کنه که یه پروژه بگیرید و قرارداد ریسرچ باهاتون ببنده اما خیلی خیلی کمیابه و معمولا کل دوره ی مستر رو کاور نمیکنه... اون اسکلارشیپ ها کلی تره و پولش هم معمولا بهتره...
در کل به نظر من چون اروپا اپلیکیشن فی نداره برای هر جایی که میتونی اپلای کن و یه پورتفولیو از دانشگاه های خوب و بد و متوسط درست کن که خیالت راحت باشه... شانس توی اسکاندیناوی ها غیر از سوئد و آلمان و اتریش و ایتالیا بهتره... دانشگاه خوب بودنت رو توی آمریکا و کانادا خیلی بهتر تاثیر داره تا توی اروپا... متاسفانه توی اروپا خیلی شناخته شده نیستن اما بازم شاید استاد یا استادایی که میخان بررسی کنن پروندت رو بهتر ایران رو بشناسن و تاثیر داشته باشه....
موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز