09-09-2013, 06:21 PM
(06-09-2013, 10:34 PM)'shir' نوشته: والا من خودم هم نمیدونم دقیقا =)))
من برای پایان نامه ام دنبال تاثیر حدود 15 پارامتر مختلف مثل ارتفاع محصول، تراکم محصول، وضعیت مزرعه و سرعت حرکت دستگاه و ... بر روی ایجاد ضایعات در قسمت های مختلف دستگاه هستم. حالا این وسط برخی از این پارامتر های مستقیم روی ایجاد ضایعات تاثیر دارن برای بعضی هاشون هم نه تاثیری ندارن و بخاطر مشکلات طراحی و ساخت دستگاه هست که ضایعات ایجاد میشه.
چون عامل هام زیاد بودن و تعداد پارامتر هام هم به همین صورت . طبق نظریه استاد راهنما اومدم این مراحل رو با استفاده از کتاب spss انجام دادم
این جملات بخشیش از کتاب اقای اسماعیلی هست که من استناد کردم بهشون
بعد از این کار این جداول استخراج شدنComponent Matrix[sup]a
بعد از کار[/sup]Extraction Method: Principal Component Analysis.
Rotation Method: Varimax with Kaiser Normalization.a. Rotation converged in 7 iterations.
تا رسیدم به این جدولComponent Score Coefficient Matrix
که در واقع همه متغییر هام رو به 4 متغییر کلی که متشکل از متغییر های خودم بود بدست آوردم.
و بعدش با استفاده از رگرسیون تاثیر این 4 متغییر رو روی ضایعات بررسی کردم.
حالا مشکل من توی تحلیل این داده ها هستش اینکه نتایج رو چجوری بسط بدم به این نتایج رگرسیون، ضرایب اون 4 متغییر رو چجوری حساب کنم. برای مدل که رگرسیون بهم داده اگر بخوام بهینه سازیش کنم از کجاش شروع کنم و ...
خیلی پیچیده توضیح دادی!! من دقیقا نفهمیدم این آخر حرفات رو...
اما اون مسئله ی اول که توضیح دادی و این آخر اگه من درست متوجه شده باشم.. ببین با این ماتریس نمره ای یه سری پارامتر هات که تاثیری ندارن مشخص میشن درسته؟ اگه اینطوری هست میتونی یه سری متغیر هات رو حذف کنی توی تحلیل رگرسیونت و تعداد پارامتر هات رو کاهش بدی و دوباره رگرسیون بگیری... تنها چیزی که به ذهن من میرسه اینه و این که از اول جداگانه رگرسیون بگیری برای هر عامل اگه وابستگی شون به هم برات مسئله نیست...
امیدوارم کمک کرده باشم اگرچه واقعا تجربه ای در این زمینه ندارم!!
موفق باشی و اگه خودت چیزی پیدا کردی لطفا بیا اینجا و اطلاع رسانی کن
اما اون مسئله ی اول که توضیح دادی و این آخر اگه من درست متوجه شده باشم.. ببین با این ماتریس نمره ای یه سری پارامتر هات که تاثیری ندارن مشخص میشن درسته؟ اگه اینطوری هست میتونی یه سری متغیر هات رو حذف کنی توی تحلیل رگرسیونت و تعداد پارامتر هات رو کاهش بدی و دوباره رگرسیون بگیری... تنها چیزی که به ذهن من میرسه اینه و این که از اول جداگانه رگرسیون بگیری برای هر عامل اگه وابستگی شون به هم برات مسئله نیست...
امیدوارم کمک کرده باشم اگرچه واقعا تجربه ای در این زمینه ندارم!!
موفق باشی و اگه خودت چیزی پیدا کردی لطفا بیا اینجا و اطلاع رسانی کن
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز