10-09-2013, 09:57 AM
(10-09-2013, 09:53 AM)'mahyarelc' نوشته:دوست عزیز متوجه شدم که دوستمون از لیسانس به دکترا میخوان برن و برای فول فوند (اول سوالشون رو بطور خصوصی پرسیده بودن از من، گفتم عمومی مطرح کنن همه نظر بدن)...مطمئن باشید سوالشون رو درست خوندم
برحال تجربه ای که من دارم اینه که مقاله و رزومه پژوهشی مهم هست (مسلما در کنار فاکتورهای دیگه)، همونطور که یکبار گفتم انتظار این نیست که رزومه پژوهشی مثل فوق باشه، ولی رزومه پژوهشی برای استادی که میخواد کسی رو بعنوان RA بگیره مهمه
بنده هرگز نگفتم با معدل 12 میتونید پذیرش فول فاند بگیرید
این حرفها رو بر اساس تجربه ای که در امریکا بدست آوردم دارم میگم (که البته دلیلی نداره موارد دیگه درست نباشه)، دوستانی دارم که پذیرش مستقیم و فول فاند دکترا گرفتن و مشغول تحصیل هستند
در هر حال ممنون دوست من
متاسفانه همین قوانین نانوشته ای که هستن نمیذارن ادم دلیلش رو قاطع بنویسه ولی خوب بعضی چیزا واضح هستش
فقط نمیدونم چرا تو سایت دانشگاهها اصلا از paper و publication و ...به طور شفاف حرف نزدن تو قسمت Requirement ها؟
باا حترام
متاسفانه همین قوانین نانوشته ای که هستن نمیذارن ادم دلیلش رو قاطع بنویسه ولی خوب بعضی چیزا واضح هستش
فقط نمیدونم چرا تو سایت دانشگاهها اصلا از paper و publication و ...به طور شفاف حرف نزدن تو قسمت Requirement ها؟
باا حترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.