(10-09-2013, 09:03 PM)'Charming' نوشته: یه سوال از دوستانی که تازگی ها ارز رو گرفتن دارم..
ایا بانک صادرات هم این ارز رو میده؟یعنی چون میگن وزارت علوم بانک رو نمینویسه میخوام ببینم جریانش چی جوریاست؟
بعد اینکه از وزارت علوم کارمون تموم شد برمیگردیم شهرستان میبریم یکی از بانک های سامان یا تجارت تا ارز رو بدن؟
بااحترام
بانک های عامل، بانک سامان و بانک تجارت هست، بانک صادرات رو نمیدونم از کجا شنیدید!
شما زمانی که در نشاء اقدام به ثبت نام کنید، متوجه خواهید شد که برای یکسری از شهرها و مراکز استان، نیازی به مراجعه به وزارت علوم نیست و میتونید، نامه معرفی به بانک رو از همون شهر محل سکونت دریافت کنید، معمولا دوستان مرکز استان رو انتخاب میکنند که برای یک نامه مجبور به عزیمت به تهران نباشند. روند کاری بانک سامان و تجارت هم یکم با هم متفاوت است، در بعضی شهرها تجارت راحت تره و در بعضی جاها، سامان. این مورد به کارمند بانک و آشنایی شما با اون بانک و... بستگی داره.
شما زمانی که در نشاء اقدام به ثبت نام کنید، متوجه خواهید شد که برای یکسری از شهرها و مراکز استان، نیازی به مراجعه به وزارت علوم نیست و میتونید، نامه معرفی به بانک رو از همون شهر محل سکونت دریافت کنید، معمولا دوستان مرکز استان رو انتخاب میکنند که برای یک نامه مجبور به عزیمت به تهران نباشند. روند کاری بانک سامان و تجارت هم یکم با هم متفاوت است، در بعضی شهرها تجارت راحت تره و در بعضی جاها، سامان. این مورد به کارمند بانک و آشنایی شما با اون بانک و... بستگی داره.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.