11-09-2013, 01:35 AM
(09-09-2013, 05:05 PM)'shakiantegral' نوشته: سلام خدمت تمام دوستان; اگه میشه لطف کنید بفرمایید بنده با این شرایط آیا شانسی برای پذیرش در دانشگاه پلی میلان دارم:
لیسانس مکانیک از دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل: 13.16
تافل آی بی تی: 93
آزمون جی آر ای جنرال: 1ماه دیگه شرکت میکنم
مقاله: -
سابقه کار: 1 سال سابقه کار مرتبط
میدونم که این دانشگاه شرط معدل داره, و برای کشور ما این معدل بالای 13.5 هست, میخواستم ببینم آیا بقیه ی شرایط مثل مثلا نمره ی جی آر ای بالا کمکی به پوشوندن معدل من میکنه یا نه
خیلی ممنون از اینکه راهنمایی میفرمایید
سلام و خوش آمدید به اینجا..
نمیخام نا امیدتون کنم اما متاسفانه شانستون خیلی خوب نیست، اما نمیشه به قاطعیت رد کرد پس حتما اپلای کنید و شانستون رو امتحان کنید... در مورد جی آر ای خب مطمئنا اثر مثبت داره اما اینکه اونقدر این اثر مثبت باشه که شرط معدل نادیده گرفته بشه و بهتون پذیرش داده بشه... من مطمئن نیستم..
من خودمم معدلم کم بود (شما 7 صدم از من بیشتره معدلت تازه
) دو تا کار رو انجام بدید:
حتما دانشگاه های دیگه هم اپلای کنید و امیدتون رو از دست ندید...
با اساتید مکاتبه کنید، نامه ی موتیویشن خوب بنویسید و توش توضیح بدید که چرا معدلتون کم شده (البته یه جوری توضیح بدید که کلا به نفعتون باشه نه به ضررتون.. نه اینکه توضیح بدید که حالش رو نداشتید درس بخونید و غیره.... منظورم از توضیح به قول اون دوست عزیزمون تبدیل کردن تحدید به فرصت بود)
موفق باشید و بازم میگم: امیدتون رو از دست ندید..
نمیخام نا امیدتون کنم اما متاسفانه شانستون خیلی خوب نیست، اما نمیشه به قاطعیت رد کرد پس حتما اپلای کنید و شانستون رو امتحان کنید... در مورد جی آر ای خب مطمئنا اثر مثبت داره اما اینکه اونقدر این اثر مثبت باشه که شرط معدل نادیده گرفته بشه و بهتون پذیرش داده بشه... من مطمئن نیستم..
من خودمم معدلم کم بود (شما 7 صدم از من بیشتره معدلت تازه

حتما دانشگاه های دیگه هم اپلای کنید و امیدتون رو از دست ندید...
با اساتید مکاتبه کنید، نامه ی موتیویشن خوب بنویسید و توش توضیح بدید که چرا معدلتون کم شده (البته یه جوری توضیح بدید که کلا به نفعتون باشه نه به ضررتون.. نه اینکه توضیح بدید که حالش رو نداشتید درس بخونید و غیره.... منظورم از توضیح به قول اون دوست عزیزمون تبدیل کردن تحدید به فرصت بود)
موفق باشید و بازم میگم: امیدتون رو از دست ندید..
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز