11-09-2013, 02:00 AM
(10-09-2013, 10:44 AM)'nanock' نوشته: با سلام،
اگه ممکنه یه مقایسه ای بین این دو دانشگاه داشته باشین،ممنون میشم
1-دانشگاه لوند سوئد-دپارتمان برق
2-دانشگاه لوون بلژیک-دپاتمان برق
اگه ممکنه به سوالات زیر هم یه جوابی بدین:
1-دوره دکترا در هردو کشور بلژیک و سوئد دارای حقوق ماهیانه است؟کفاف زندگی دانشجویی رو میده دیگه؟
2-به نظرتون از لحاظ آکادمیک و علمی وموقعیت های پس از دکترا کدوم بهتره؟
3-کدوم یکی مشکلات پذیرش کمتری داره؟
4-اگه بعد دکترا بخوام برگردم ایران،کدوم یکی رو انتخاب میکنین؟
5-باز اگه هدف برگشتن باشه،شما واسه دکترا میرید شریف و تهران یا این دوتا دانشگاه؟
سلام و خوش آمدید
اول باید بگم مرسی که اینقدر سوالتون رو دقیق و شفاف میپرسید... امیدوارم همه اینطوری اطلاعات بخان!
1. بله هر دو کفاف زندگی دانشجویی رو میده و حتی بیشتر... نگران این مسئله نباشید
2. به نظر من هر دو تا خیلی خوبن و جزو بهترین دانشگاه های اون کشور و کل اروپا محسوب میشن.. این قضیه خیلی خیلی بستگی به دپارتمان و تلاش خودتون در آینده داره ولی به طور کلی هر دو خوبن
3. منظورتون از مشکلات چیه؟ شما حتما روی هر دو تلاش کنید و وقت بزارید... وقتی یه بار اقدام میکنید بار های بعدی خیلی راحت تر میشه... هر دو مشکل پذیرش خاصی ندارن..
4. به نظر من بلژیک!! تو سال های اخیر خیلی خیلی ایرانی ها رفتن سوئد و در آینده مطمئنا یه سری شون برمیگردن ایران... از این نظر بلژیک بودن خاص تره!! اما بازم میگم که اینا خیلی به کشور و دانشگاه ربطی نداره.. بیشتر به تلاش و تالیف های آینده ی خودتون بستگی داره... لوند فک کنم رنکش بهتره اما لئوون هم خیلی خیلی دانشگاه خوب و مطرحیه..
5. به نظر من این دو تا دانشگاه خارجی... واقعا شما که شرایط علمیش رو دارید خارج از ایران درس بخونید بهتره... جدا از اینکه امکانات بهتری بهتون میدن، با چند سال زندگی در اروپا علاوه بر دکترای برق خیلی چیزای دیگه هم یاد میگیرید.. و برای مقاطع بالا خارج بهتر از ایرانه... مخصوصا دانشگاه های خوبش..
موفق باشید

1. بله هر دو کفاف زندگی دانشجویی رو میده و حتی بیشتر... نگران این مسئله نباشید
2. به نظر من هر دو تا خیلی خوبن و جزو بهترین دانشگاه های اون کشور و کل اروپا محسوب میشن.. این قضیه خیلی خیلی بستگی به دپارتمان و تلاش خودتون در آینده داره ولی به طور کلی هر دو خوبن
3. منظورتون از مشکلات چیه؟ شما حتما روی هر دو تلاش کنید و وقت بزارید... وقتی یه بار اقدام میکنید بار های بعدی خیلی راحت تر میشه... هر دو مشکل پذیرش خاصی ندارن..
4. به نظر من بلژیک!! تو سال های اخیر خیلی خیلی ایرانی ها رفتن سوئد و در آینده مطمئنا یه سری شون برمیگردن ایران... از این نظر بلژیک بودن خاص تره!! اما بازم میگم که اینا خیلی به کشور و دانشگاه ربطی نداره.. بیشتر به تلاش و تالیف های آینده ی خودتون بستگی داره... لوند فک کنم رنکش بهتره اما لئوون هم خیلی خیلی دانشگاه خوب و مطرحیه..
5. به نظر من این دو تا دانشگاه خارجی... واقعا شما که شرایط علمیش رو دارید خارج از ایران درس بخونید بهتره... جدا از اینکه امکانات بهتری بهتون میدن، با چند سال زندگی در اروپا علاوه بر دکترای برق خیلی چیزای دیگه هم یاد میگیرید.. و برای مقاطع بالا خارج بهتر از ایرانه... مخصوصا دانشگاه های خوبش..
موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز