سلام ببخشید تاپیکی مرتبط تر از این پیدا نکردم !
من امروز با معلم زبان آموزشگاه بحثی رو داشتم که نتیجشو اینجا می نویسم تا دوستان نظرشون رو بیان کنند :
بحث دقیقا راجع به Common Mistakes بود اما یه فرقی هست !
این تاپیک Common mistakes هایی رو بیان میکنه که بین کسانی که زبانشون خوب نیست و انگلیسی رو دارن به عنوان زبان دوم یاد میگیرن به وجود میاد اما بحث ما راجع به Common Mistakes هایی بود که افراد Native جامعه آمریکا مرتکب می شن !
آیا Very Best درسته !؟ مسلما خیر ! اما جالبه که بدونید من تو یه فیلم آمریکایی این رو دیدم !
و ایشون گفتن اسمش فکر می کنم Black English یا Black Language هست.
من گفتم آیا می تونیم اینطور عبارت هایی که از فیلم ها یاد میگیرم رو استفاده کنیم ؟ گفتن نه فقط اینارو یاد بگیرید تا حرف های اونا رو بفهمید اما باید به طور صحیح صحبت کنید و بنویسید.
ممنون می شم اگه دوستان نقدی بر بحثی که مطرح کردم دارن بگن تا خدایی نکرده نتیجه اشتباه رو یاد نگیریم.
تشکر.
من امروز با معلم زبان آموزشگاه بحثی رو داشتم که نتیجشو اینجا می نویسم تا دوستان نظرشون رو بیان کنند :
بحث دقیقا راجع به Common Mistakes بود اما یه فرقی هست !
این تاپیک Common mistakes هایی رو بیان میکنه که بین کسانی که زبانشون خوب نیست و انگلیسی رو دارن به عنوان زبان دوم یاد میگیرن به وجود میاد اما بحث ما راجع به Common Mistakes هایی بود که افراد Native جامعه آمریکا مرتکب می شن !
آیا Very Best درسته !؟ مسلما خیر ! اما جالبه که بدونید من تو یه فیلم آمریکایی این رو دیدم !
- Mother : Your education is gonna be even better than mine (or me) دقیقا یادم نیست
- Mother : Harvard !
- Son : is harvard the best ?
- Mother : Very best !
یا یک مثال دیگه ؛ هممون می دونیم این عبارت غلطه : I haven't no money که درستش می شه I haven't any money اما معلممون گفت این یک عبارت خیلی رایج در آمریکا هست. ( منظورم عبارت اول بود )- Mother : Harvard !
- Son : is harvard the best ?
- Mother : Very best !
و ایشون گفتن اسمش فکر می کنم Black English یا Black Language هست.
من گفتم آیا می تونیم اینطور عبارت هایی که از فیلم ها یاد میگیرم رو استفاده کنیم ؟ گفتن نه فقط اینارو یاد بگیرید تا حرف های اونا رو بفهمید اما باید به طور صحیح صحبت کنید و بنویسید.
ممنون می شم اگه دوستان نقدی بر بحثی که مطرح کردم دارن بگن تا خدایی نکرده نتیجه اشتباه رو یاد نگیریم.
تشکر.
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN