11-09-2013, 08:36 AM
(11-09-2013, 04:10 AM)'amir.sanaat' نوشته: سلام
من دانشجوی لیسانس هستم و دو ترم دیگه درسم رو تموم میکنم از طرفی مشمول سربازی هم هستم اگر برای یک دانشگاه اقدام کنم اونا ازم چه مدارکی میخوان و چجوری میشه با اینکه مشمول هستم از دانشگاه اون مدارک رو طلب کنم
دوست من، شما وقتی مشمول هستید، نمیتونید ریزنمرات رسمی دریافت کنید (برای دریافت ریزنمرات رسمی باید کارت پایان خدمت/معافیت/برگه سبز اعزام بدون غیبت/برگه اشتغال به خدمت از یگان خدمتی داشته باشید) ولی اکثر دانشگاه ها (امریکا و کانادا) قبول میکنند که شما با ریزنمرات غیررسمی برای پذیرش اقدام کرده و بعد از پذیرفته شدن و در زمان ثبت نام، ریزنمرات رسمی رو براشون ارسال کنید. اگر دانشگاه شما یکی از دانشگاه های تهران، شریف، امیرکبیر، شیراز و اگر اشتباه نکنم، صنعتی اصفهان باشه، میتونید درخواست ریزنمرات لاتین غیررسمی بدید (مراحل دریافت رو از آموزش دانشگاه سوال کنید) و اون ریزنمرات رو برای دانشگاه های مقصد (در مرحله بررسی پرونده و اصطلاحا Application تون) ارسال کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.