11-09-2013, 08:56 PM
(11-09-2013, 08:48 PM)'Charming' نوشته: دوستان ببخشین چون من میخوام این فرمو شروع به پر کردن کنم میخواستم ببینم از اونجا که یک ماه ظاهرا وقت هستش واسه تکمیلش ایا در ادامه فرم از ما sevis number یا اطلاعاتی که تو i-20 هست رو میخواد یا فقط اطلاعاتی هستش که قبل گرفتن i-20 هم میشه تکمیل کرد؟
بااحترام
در مرحله پیش از سابمیت کردن، از شما SEVIS Code و School Code رو خواهد خواست. همونجور که هم در ارسال های پیشین، اشاره شده، شما تا 3 روز کاری قبل از مصاحبه میتونید، به تعداد دلخواه، فرم DS-160 رو تکمیل کنید (یعنی نگرانی از بابت Expiration Date فرم وجود نداره) فقط در روز مصاحبه باید همراه با Confirmation Code فرمی که از نظر شما نهایی است، به سفارت مراجعه کنید. یعنی میتونید الان شروع به تکمیل فرم کنید، با Application ID اون فرم، وقت سفارت بگیرید و تا 3 روز کاری قبل از مصاحبه، فرم دیگه ای رو تکمیل و سابمیت کنید و با Confirmation Code فرم جدید به سفارت مراجعه کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.