12-09-2013, 07:00 PM
(12-09-2013, 05:18 PM)'Karim' نوشته: بنظر من ایمیل زدن به اساتید امریکا بی فایدس. این یک ایمیلی هست که من از یه استاد همین دانشکاه گرفتم. همه اساتیدی که به من جواب میدن همینطورین د هها جواب اینطوری گرفتم. اصلا توی امریکا استاد کار ه ای نیست. چون دوسال اول شما کورس داری و لب روتیشن. تعجب میکنم چجور به برخی از بچه ها اساتید جواب دادن. متاسفانه اکثر کسانی که استاد بهشون اوکی میدن جزییات رو نمیگن
فقط در دو صورت استاد جواب میده یا فرد استثنایی باشی یا اینکه یک استاد سرشناس معرفیت کرده باشه وگرنه قانون کلی همه باید اپلای کنند از طریق اداره تحصیلات تکمیلی پذیرش بشیDear Karim ,[align=start]Thank you for your interest in Dr. Arnold’s research at the University of Connecticut Health Center. In our institution, graduate students are admitted without being “differentiated” or committed to a particular laboratory, and have the option to seek out any investigator for a rotation or as a potential thesis advisor. Accordingly, individual investigators are unable to directly accept graduate students and all inquiries and applications must be directed to the Graduate School Admissions Office, which can be accessed athttp[/align][align=start] [/align]Best of luck in your application.
البته بازم بنده قطعی نمیگم تا دوستان شک و تردید تو دلشون راه نره ولی دوست من دقیقا با شما هم عقیده ام و کاملا درسته
متاسفانه یه رسم بدی تو این مملکت هستش در مورد پذیرش دوستان دو تا چیز رو متاسفانه (البته نه همه) جسارت نشه درست نمیگن شرمنده این رو میگم دروغ میگن
1 - فاند
2- جواب از استاد
حتی هفته پیش یه نفر شیرینی اورده بود تو دانشکده ما بعد می داشتیم میخوردیم یه نفر پرسید حالا کجا اونم گفت مگه نمیدونی استنفورد!!شیرنی تو گلوم گیر کرد!
بعدا فهمیدم طرف اصلا جی ار ای نداده در حای که کاملا با اعتماد حرف میزد!!!
و یا در مورد فاند...اقا میگه فول فاند شدم بعد تو سفارت میبینیش میبینی 40000دلار bs اورده میگیم داداش فول فاند بودی میگه دانشگاه من حتما bs رو میخواد و هم سفارت اون کشور!!!
بحث بیراهه نشه من هم به نتیجه رسیدم که دوستان مادامی که چندین مقاله ای اس ای و یا استاد تاپ (سفارش کرده شده!) دور و برتون نباشه بچسبین به معدل و تافل و جی ار ای و حتی sop چون استادا به خصوص تو امریکا همشون میگن برو اپلای کن
راستی یه تجربه دیگه:
من یه استاد قبل اپلای پیدا کرده بودم بعد طرف گفت اپلای کن اصلا به رزومم نگاه نکرده بود چون فکر میکرد ریجکت میشم بعدش من اکسپت شدم یه هفته ای و خوشحال و خندون رفتم بگم استاد دارم میام ها الان 1.5 ماهه که جواب نداده
خودمون رو هم گول نزنیم به نظر من:
نمیدونم استاد ساعت فلان ایمیل بزنین داره درست از خونه به محل کار میرسه یا متن ایمیل یا subject عوض کردن و ...فقط 1 درصد احتمال داره مشکل از اینا باشه
سرتون درد اومد نه؟!
بااحترام
متاسفانه یه رسم بدی تو این مملکت هستش در مورد پذیرش دوستان دو تا چیز رو متاسفانه (البته نه همه) جسارت نشه درست نمیگن شرمنده این رو میگم دروغ میگن
1 - فاند
2- جواب از استاد
حتی هفته پیش یه نفر شیرینی اورده بود تو دانشکده ما بعد می داشتیم میخوردیم یه نفر پرسید حالا کجا اونم گفت مگه نمیدونی استنفورد!!شیرنی تو گلوم گیر کرد!
بعدا فهمیدم طرف اصلا جی ار ای نداده در حای که کاملا با اعتماد حرف میزد!!!
و یا در مورد فاند...اقا میگه فول فاند شدم بعد تو سفارت میبینیش میبینی 40000دلار bs اورده میگیم داداش فول فاند بودی میگه دانشگاه من حتما bs رو میخواد و هم سفارت اون کشور!!!
بحث بیراهه نشه من هم به نتیجه رسیدم که دوستان مادامی که چندین مقاله ای اس ای و یا استاد تاپ (سفارش کرده شده!) دور و برتون نباشه بچسبین به معدل و تافل و جی ار ای و حتی sop چون استادا به خصوص تو امریکا همشون میگن برو اپلای کن
راستی یه تجربه دیگه:
من یه استاد قبل اپلای پیدا کرده بودم بعد طرف گفت اپلای کن اصلا به رزومم نگاه نکرده بود چون فکر میکرد ریجکت میشم بعدش من اکسپت شدم یه هفته ای و خوشحال و خندون رفتم بگم استاد دارم میام ها الان 1.5 ماهه که جواب نداده
خودمون رو هم گول نزنیم به نظر من:
نمیدونم استاد ساعت فلان ایمیل بزنین داره درست از خونه به محل کار میرسه یا متن ایمیل یا subject عوض کردن و ...فقط 1 درصد احتمال داره مشکل از اینا باشه
سرتون درد اومد نه؟!
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.