(12-09-2013, 09:49 PM)'MaMi' نوشته:من هم با دوست خوبم Blur موافقم. من از 7 دانشگاهی که اپلای کردم، 4 دانشگاه رو ریجکت شدم (حداقل ها رو داشتم)، از این 4 دانشگاه، 2 دانشگاه صراحتا در Rejection Letter فرستاده شده، ذکر کردند که "استادی قبول نکرده که پرونده شما رو ساپورت کنه" و 2 دانشگاه دیگه هم گفتند که در گرایشی که شما اپلای کردید، امسال دانشجو نمیگیریم، یعنی عملا استادی در اون بخش فعلا کار نمیکنه (علیرغم چیزی که در وبسایت شون ذکر کرده بودند). از 3 دانشگاهی که پذیرفته شدم، متاسفانه 2 استاد برای ترم پائیز فاند نداشتند.
استادی رو هم که الان RA هستم، نه کسی معرفی کرد و نه به تعبیر دوستمون، کسی سفارش من رو کرد! ایمیل زدم بهش، رزومه رو فرستادم و بعد هم یک مصاحبه با skype داشتیم و گفت اپلای کن (فقط در مراحل پذیرش فرمی بود که باید حتما اسم استادی رو که قراره باهاش کار کنی، مشخص میکردم). مدارک مربوط به رزومه ام هم موجوده! و کاملا در نتایج پذیرش مشخص و واضح هست...Lab Rotation تا جایی که من اطلاع دارم بیشتر مربوط به دوستانی است که در رشته های زیر شاخه پزشکی، علوم پایه (جز ریاضی البته!) و رشته های مرتبط با زیست شناسی مشغول میشوند، و گرنه در سایر رشته ها، مثل رشته های فنی، تغییر استاد معنی نمیده (مگر اینکه فاند شما کلا TA باشه).
کاش فقط همیشه، سریع قضاوت نکرده و بلافاصله قانون صادر نکنیم!!
در مورد جواب ندادن استاد به این دوستمون هم، پیشنهاد میکنم به استادی که شما رو به این استاد معرفی کرده، ایمیل زده و موضوع رو با ایشون در میان بگذارید و علت رو جویا بشید، یا حتی میتونید ایمیلی که به شما داده (و در اون گفته با فلان استاد تماس بگیرید) رو برای استادی که جواب نمیده، به همراه متن ایمیل خودتون فوروارد کنید.
ممنون دوست من بابت توضیحات
ولی:
شما فرمودی 2 دانشگاه دیگه هم گفتند که در گرایشی که شما اپلای کردید، امسال دانشجو نمیگیریم!مگر شما قبلا این رو نمیدونستید و اپلای کردید؟ از کجا حدس میزنید استاد نبوده؟ خوب دلیل نمیشه که چون حتما استاد نبوده پس پذیرش کلا واسه اون ترم ندادن ممکنه دلایل دیگه ای باشن
بنده با رشته شما اشنا نیستم زیاد (مهندسی چوب و الوار؟) درسته جسارتا؟
من رشتم فنی هستش و واسه دوستانی که زیاد مته روی خشخاش واسه پیدا کردن استاد تو امریکا میذارن میگم:
دوستانی که معدلشون خوب و جزو 5 یا 10 درصد کلاسشون هستن و جی ار ای بالا و تافل و ایلتس بالا و sop منسجم و قانع کننده دارن (حالا رکام چه بهتر ولی به نظر من فرمالیتس) نگران نباشن:
ببینید بازم نمیگم استاد پیدا نکنین ها چرا بنده خودم به 157 تا استاد ایمیل زدم ولی این رو میگم زیاد ناراحتی به خودتون راه ندید به خصوص رشته های فنی رو میگم
در ضمن صحبت من با ایندگانی هست که اینارو خواهند خوند
استاد وقتی عاشق شما میشه که مقاله ای اس ای زیاد داشته باشین(وگرنه به استاد چه شما 340 با رایتینگ 6 اوردین تو جی ار ای)!!!!
در تایید صحبت جناب کریم هم بگم مقالات داخلی اصلا به درد نمیخورن (رزومه پر کردنه) مقاله فقط ای اس ای و کنفرانس معتبر
در نهایت این رو بگم که خود امریکایی ها بیشتر از مقاله های ای اس ای به کنفرانس های خودشون اعتماد دارن چون شنیدم پروسه داوریش مثل قضاوت دادگاهی هستش![img]images/smilies/wink.gif[/img]
همه اینها نظر من هست ها نگین قطعی باز حرف میزنه هر چند احساس بنده اینه که حقیقته!
بااحترام[img]images/smilies/shy.gif[/img]
ولی:
شما فرمودی 2 دانشگاه دیگه هم گفتند که در گرایشی که شما اپلای کردید، امسال دانشجو نمیگیریم!مگر شما قبلا این رو نمیدونستید و اپلای کردید؟ از کجا حدس میزنید استاد نبوده؟ خوب دلیل نمیشه که چون حتما استاد نبوده پس پذیرش کلا واسه اون ترم ندادن ممکنه دلایل دیگه ای باشن
بنده با رشته شما اشنا نیستم زیاد (مهندسی چوب و الوار؟) درسته جسارتا؟
من رشتم فنی هستش و واسه دوستانی که زیاد مته روی خشخاش واسه پیدا کردن استاد تو امریکا میذارن میگم:
دوستانی که معدلشون خوب و جزو 5 یا 10 درصد کلاسشون هستن و جی ار ای بالا و تافل و ایلتس بالا و sop منسجم و قانع کننده دارن (حالا رکام چه بهتر ولی به نظر من فرمالیتس) نگران نباشن:
ببینید بازم نمیگم استاد پیدا نکنین ها چرا بنده خودم به 157 تا استاد ایمیل زدم ولی این رو میگم زیاد ناراحتی به خودتون راه ندید به خصوص رشته های فنی رو میگم
در ضمن صحبت من با ایندگانی هست که اینارو خواهند خوند
استاد وقتی عاشق شما میشه که مقاله ای اس ای زیاد داشته باشین(وگرنه به استاد چه شما 340 با رایتینگ 6 اوردین تو جی ار ای)!!!!
در تایید صحبت جناب کریم هم بگم مقالات داخلی اصلا به درد نمیخورن (رزومه پر کردنه) مقاله فقط ای اس ای و کنفرانس معتبر
در نهایت این رو بگم که خود امریکایی ها بیشتر از مقاله های ای اس ای به کنفرانس های خودشون اعتماد دارن چون شنیدم پروسه داوریش مثل قضاوت دادگاهی هستش![img]images/smilies/wink.gif[/img]
همه اینها نظر من هست ها نگین قطعی باز حرف میزنه هر چند احساس بنده اینه که حقیقته!
بااحترام[img]images/smilies/shy.gif[/img]
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.