دقت نکردی باز! 

نقل قول:2 دانشگاه دیگه هم گفتند که در گرایشی که شما اپلای کردید، امسال دانشجو نمیگیریم، یعنی عملا استادی در اون بخش فعلا کار نمیکنه (علیرغم چیزی که در وبسایت شون ذکر کرده بودند)
...
...و گرنه در سایر رشته ها، مثل رشته های فنی، تغییر استاد معنی نمیده (مگر اینکه فاند شما کلا TA باشه).
یعنی در سایت دانشگاه ذکر شده بود که در گرایش A دانشجو میپذیریم ولی در نامه ریجکت من نوشته شد که در گرایش A امسال کلا دانشجو نپذیرفتیم، حالا دلیلش هر چیز دیگه ای هم بود، اصلا برای من اهمیتی نداره چون این تاپیک محل بررسی دلایل ریجکت شدن نیست، از طرفی تا جایی که من اطلاع دارم، استادی باید باشه که در تحقیقاتش شما رو دستیار خودش کنه تا شما RA محسوب بشی، حالا نمیدونم چجوری ممکنه کسی RA بشه (جدا از رشته هایی که Lab Rotation دارند) ولی استادی هم نباشه یا اصلا با استادی صحبت نکرده باشه 
اصول پذیرش در تمامی رشته ها یکسان است، یعنی متقاضی رشته های زیر شاخه مدیریت میدونه که مثلا برای امریکا باید GMAT بده، متقاضی رشته های علوم انسانی مثلا روانشناسی میدونه که باید نمره Verbal بالایی داشته باشه و ... بنابراین با احترام و جسارتا من از مریخ نیومدم و یا اینکه اولین بار نیست کسی از دوستان در این رشته یا رشته های مشابه، پذیرش میگیره!
مسلما من هم به اساتید زیادی ایمیل زدم و جواب های template گرفتم یا اصلا جوابی نگرفتم ولی همچنان معتقدم که ایمیل زدن به استاد در امریکا هم میتونه موثر باشه (حتی اگر در سایت دانشگاه ذکر نشده باشه). موضوع جالب اینکه، در 5 دانشگاه از 7 دانشگاهی که اپلای کردم، یا به صورت مستقیم در فرم Graduate School و یا به صورت فرمی جداگانه در مورد "استادی که زمینه کاریش به شما نزدیک هست" سوال شده بود و این بنظر من یعنی اینکه حمایت استاد از پرونده شما هم میتونه تاثیر داشته باشه، توجه کنید گفتم میتونه تاثیر داشته باشه نه اینکه کلا شانس شما رو زیر و رو کنه.
در مورد اهمیت مقالات در اخذ پذیرش هم به این تاپیک میتونید مراجعه کنید. اگر چه من اصلا در مورد قانون (!) اعتبار بیشتر مقالات کنفرانسی از مقالات ژورنالی و ISI، از دید امریکایی ها، با شما اصلا موافق نیستم، حداقل در مورد اساتید امریکایی و غیر امریکایی که من باهاشون برخورد کردم، اینجوری نبوده!
موید و پیروز باشید

اصول پذیرش در تمامی رشته ها یکسان است، یعنی متقاضی رشته های زیر شاخه مدیریت میدونه که مثلا برای امریکا باید GMAT بده، متقاضی رشته های علوم انسانی مثلا روانشناسی میدونه که باید نمره Verbal بالایی داشته باشه و ... بنابراین با احترام و جسارتا من از مریخ نیومدم و یا اینکه اولین بار نیست کسی از دوستان در این رشته یا رشته های مشابه، پذیرش میگیره!

در مورد اهمیت مقالات در اخذ پذیرش هم به این تاپیک میتونید مراجعه کنید. اگر چه من اصلا در مورد قانون (!) اعتبار بیشتر مقالات کنفرانسی از مقالات ژورنالی و ISI، از دید امریکایی ها، با شما اصلا موافق نیستم، حداقل در مورد اساتید امریکایی و غیر امریکایی که من باهاشون برخورد کردم، اینجوری نبوده!
موید و پیروز باشید

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.