12-06-2011, 10:06 AM
(12-06-2011, 08:50 AM)farhad نوشته: ببخشید دوستان نمی دونم سوالمو جای درستی مطرح می کنم یا نهدوست عزیز اون موردی که در مورد دانشگاه MIT گفتید درسته. ولی غیر از این دانشگاه، من موارد دیگه ای رو ندیدم که نشون بده دانشگاه های آمریکا تمایل دارند به تدریج آیلتس رو به تافل ترجیح بدند. اینکه جدیداً آمریکا به سمت آیلتس تغییر نگرش داده به این مفهومه که همونطور که تو همین تاپیک گفتم، اخیراً تعداد دانشگاه های آمریکایی که آیلتس رو قبول دارند نسبت به قبل بیشتر شدند. ولی بازم تافل به آیلتس در آمریکا ارجح هست چون می شه دانشگاه هایی رو پیدا کرد که در اونها آیلتس پذیرفته نیست، اما عکسش به جز مورد MIT من خودم ندیدم. اگر هم باشه خیلی کمه...
من برای Tofel و IELTS وقت دارم اما از انجا که هدفم امریکا بنابراین Tofel در ارجحیت است
اما بعضا از دوستان شنیدم که نگرش دانشگاههای امریکایی داره عوض می شه و بسمت IELTS پیش می ره
نمونه این مطلب را در فروم اپلای براد دیدم که یکی از دوستان با ذکر منبع در مورد دانشگاه MIT همین مورد را عنوان کرده بودند
حال با وقتی که من دارم (تقریبا 3 سال) و اینکه در 3 سال اینده احتمالا نگرش این دانشگاهها به سمت IELTS پیش بره
ایا برای هر دو وقت بگذارم یا نه باز هم توضیه دوستان روی Tofel است یا Tofel را بی خیال شم ؟
شما اگر هدفتون MIT هست آیلتس بدید، ولی به نظرم با روندی که من در این دو سه سال دیدم برای آمریکا باز هم تافل دادن بهتر هست، هر چند با آیلتس دادن هم برای بیشتر جاها مشکلی نیست.
در ضمن من اصلاً توصیه نمی کنم برای هر دو آزمون بخونید. به نظرم اون وقت رو می شه صرف تقویت بقیه بخش های رزومه کرد.