13-09-2013, 02:12 PM
(11-09-2013, 03:49 AM)'bluen' نوشته: سلام دوستان
من 18 آبان GRE دارم و 3-4 هفته بعدش هم آیلتس می دم( مشکلی با آیلتس ندارم)
وربال 400-350 کار منو راه مینداره شاید کمتر! اما خوب دنبال اینم این 2 ماهه 1200-1000 یا 800 تا لغت یادبگیرم با لایتنر!!!
خودم مد نظر دارم اون 300Hot words for gre را که فکر می کنم همون لغات آخر کاپلان هست را بخونم با 1100 تا هر جایی که رسیدم!
روزی 3-4 ساعت می تونم وربال کار کنم
دوستان چیو پیشنهاد می کنن؟؟
سپاس
دوست عزیز به نظر من این راهی که میخواید برید اشتباهه.... متون GRE اینطور نیستن که شما لغت بدونید دیگه در فهمشون دچار مشکل نباشید....اتفاقا برعکسه....شما باید درک متنتون بالا باشه تا اگر چندتا لغت رو ندونستید هم مشکلی براتون پیش نیاد. من پارسال که امتحان دادم فقط 1100 رو خوندم به اضافه لغاتی که تو official guide می دیدم وارد نرم افزار کردم و مشکل حادی با لغت نداشتم. بلکه مشکلم همون سریع خوانی و درک سریع مطلب بود. با این حال وربالم 480 شد....از نظر شخص من اتفاقا شما رو متن بیشتر متمرکز شید. برای وربال official guide واجبه و خوندن جلد 7 منهتن برا ردینگ و رایتینگ هم خیلی خوبه....منابع دیگه رو اگه وقت کردین می تونین کار کنید البته...قبل امتحان هم دو نمونه کامپلت تست practice book ها و دو تست official guide رو کار کنید و لغاتشون رو هم تا اونجا که ممکنه بخونید. اگه تونستید 1100 رو سریع تموم کنید خیلی خوبه ولی بعدش تنها رو منابع و لغات اونا بخصوص official guide تمرکز کنید. البته این نظر و تجربه منه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا