(13-09-2013, 07:39 PM)'m3hrdad' نوشته: سلام
من ترم 5 کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه امیرکبیر با معدل 16.81(تا ترم پیش) هستم...
البته کمبود معدلم بخاطر ترمای اول و درسای غیر تخصصیه
ترم 1: 15.8
ترم 2: 15.67
ترم 3: 16.62
ترم 4: 19.06
کلاس زبان اینا اصلا نرفتم ولی همه کتابای تخصصیو زبون اصلی خوندم
گرایش سیالاتم احتمالا برم
وضعیت مالیم هم خوب نیست
به نظرتون برای کنکور ارشد بخونم یا زبان بخونم که برم تافل و ایلتس امتحان بدم؟
شانس پذیرش از امریکا دارم؟
ممنون
دوست همرشته ای من
ببینید شانس ندارم مفهومی نداره
چرا که نه؟
اول هدفت رو مشخص کن
اگه این مملکت با الگوها و اون ایده هایی که در ذهن داری نمیخوره حتما سعی کن ارشد رو بری(حتی با نمرات بالای زبان و یا مقاله) حتی میتونی مستقیم دکترا اقدام کنی
اولین کار بالا بردن معدل هست و نگه داشتن اون
دوم تافل و جی ار ای خیلی مهمه واسه امریکا حتما در نظر داشته باش...gre خیلی خیلی مهمه
اگه مقاله به درسات صدمه نمیزنه اونم در نظر بگیر وگرنه زیاد مهم نیس(مقاله داخلی و ...به درد نمیخوره) اگه حتی یه مقاله خارجی و کنفرانس معتبر بدی خیلی خوبه وگرنه مهم هم نیست
پس معدل جی ار ای تافل و بعد ها sop و رکام (توصیه نامه)سعی کن از همین حالا به فکر توصیه نامه از اساتید باشید
بااحترام
ببینید شانس ندارم مفهومی نداره
چرا که نه؟
اول هدفت رو مشخص کن
اگه این مملکت با الگوها و اون ایده هایی که در ذهن داری نمیخوره حتما سعی کن ارشد رو بری(حتی با نمرات بالای زبان و یا مقاله) حتی میتونی مستقیم دکترا اقدام کنی
اولین کار بالا بردن معدل هست و نگه داشتن اون
دوم تافل و جی ار ای خیلی مهمه واسه امریکا حتما در نظر داشته باش...gre خیلی خیلی مهمه
اگه مقاله به درسات صدمه نمیزنه اونم در نظر بگیر وگرنه زیاد مهم نیس(مقاله داخلی و ...به درد نمیخوره) اگه حتی یه مقاله خارجی و کنفرانس معتبر بدی خیلی خوبه وگرنه مهم هم نیست
پس معدل جی ار ای تافل و بعد ها sop و رکام (توصیه نامه)سعی کن از همین حالا به فکر توصیه نامه از اساتید باشید
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.