15-09-2013, 07:43 PM
شما معدلتان خوبه و اگه بتونید به 17 هم برسونید که بسیار بهتر هم خواهد شد
مقاله هم که اگه بتونید بدید بسیار عالی میشه
در مورد پذیرش مشروط بدون زبان شانسی نمی بینم مخصوصا موقعی که معلوم نیست فارغ میشید یا نه...چون باید فارغ شوید تا قبل از شروع ترم تحصیلی که قبول شدید...ولی شما که برای سال بعد میخاهید اقدام کنید امتحان زبانتان را بدهید و در این میان اگر امریکا رو هم مد نظر دارید برای جی ار ای در کنار زبانتان کار کنید تا هر دو را با هم امتحان بدهید
شما ویژگی های مثبتی دارید پس می تونید رو بقیه موارد هم کار کنید تا با دست پر اپلای کنید و ببینید چی براتون در میاد
مقاله هم که اگه بتونید بدید بسیار عالی میشه
در مورد پذیرش مشروط بدون زبان شانسی نمی بینم مخصوصا موقعی که معلوم نیست فارغ میشید یا نه...چون باید فارغ شوید تا قبل از شروع ترم تحصیلی که قبول شدید...ولی شما که برای سال بعد میخاهید اقدام کنید امتحان زبانتان را بدهید و در این میان اگر امریکا رو هم مد نظر دارید برای جی ار ای در کنار زبانتان کار کنید تا هر دو را با هم امتحان بدهید
شما ویژگی های مثبتی دارید پس می تونید رو بقیه موارد هم کار کنید تا با دست پر اپلای کنید و ببینید چی براتون در میاد
(15-09-2013, 01:32 PM)'sanaz.m' نوشته: سلام.
من دانشجوی شیمی کاربردی دانشگاه تهران هستم با معدل 16.55 (تا ترم 6 که احتمال زیاد به 17 می رسونمش) .
درصدد انجام پروژه ای هستم که مقاله ای هم ارائه دهم؛
برای تافل هم دارم آماده می شم(90 به بالا) اما ممکن به ددلاین دانشگاهها نرسم.
آیا امکان ابن وجود داره با مکاتبه با استاد در حال حاضر بدون مدرک زبان ( به صورت کاندیشنال) پذیرش با فاند بگیرم ؟ برای پاییز/زمستان 2014 ؟؟
(15-09-2013, 07:34 PM)'sanaz.m' نوشته:من شنیدم از دانشجوی کارشناسی انتظار چندانی واسه چندین مقاله نیست , نمراتم هم از مینیمم کمی بالاتره
و سعی دارم حداقل یک مقاله در isi داشته باشم, در ضمن ترجیحم بر اینه جایی پذیرش بگیرم که فاند بهم تعلق بگیره زیاد رنک دانشگاه واسم مهم نیست,
من الان سال سومم چه توصیه ای می کنین که نتیجه بگیرم؟
gre بدم و واسه آمریکا اقدام کنم؟