راستش من بدون مهر دادگستری و مهر وزارت خارجه گرفتم، موردی هم پیش نیومد، یعنی همون طور که blur عزیز گفت، اگر تا جایی از شما این مهرها رو نخواسته، هزینه اضافی نکنید. در مورد نرخ ها هم، معمولا بستگی به دارالترجمه داره ولی اگر درست خاطرم باشه بدون این مهرها، من گواهی نامه، کارت ملی، شناسنامه و پایان خدمت رو حدود 25 هزار تومان دادم که فکر میکنم گرون بود ولی چون عجله داشتم، مجبوری شد! :| (البته از هر مدرک، دو سری ترجمه بود)
اصلاحیه: قیمت ترجمه مدارک بین 6000 تا 12000 تومان است و برای مهر دادگستری هم 5000 تومان میگیرند.
اصلاحیه: قیمت ترجمه مدارک بین 6000 تا 12000 تومان است و برای مهر دادگستری هم 5000 تومان میگیرند.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.