16-09-2013, 03:24 AM
(14-09-2013, 02:18 PM)'MohamadM' نوشته: با سلام و عرض ادب
و همچنین تشکر ویژه از سایت بسیار بسیار خوبتون
ممنون میشم اگر شانس پذیرش من به همراه فاند برای مقطع PhD رشته Exercise Physiology در کشورهای مختلف رو ذکر کنید (بویژه کشورهای انگلیسی زبان)
1) فارغ التحصیل ارشد از دانشگاه فردوسی مشهد در رشته Exercise Physiology با معدل 18.31 (کارشناسی: دانشگاه آزاد مشهد 15.93)
2) یک مقاله داخلی + سه مقاله ISI (با مجموع ایمپکت حدود 4.5) با همکاری اساتید خارجی + یک کنفرانس بین المللی داخلی (همگی نویسنده اول)
3) نمره زبان : IELTS 6.5 Academic
4) سابقه 6 ماه کار در آزمایشگاه تخصصی هورمون شناسی (خارج از دانشگاه) + 4 سال سابقه کار دولتی
5) آماده بودن پروپوزال دکترا (در یک زمینه نو)
6) توصیه نامه و SOP هم دارم جور میکنم
7) البته هنوز دنبال GRE نرفتم
با تشکر
سلام
به نظر من که شانستون زیاده... مقاله هاتون نکته ی خوبی حساب میشه و سابقه کار مرتبط هم مزید بر این علت...
نمیدونم پروپوزالتون تا چه حد موضوع روز دنیا هست اما حتی بدون اون هم شرایطتون خوبه...
به نظر من حتما جی آر ای رو دنبالش برید و برای آمریکا اقدام کنید... شانس زیادی توی انگلیس ندارید و کانادا هم خیلی آسون نیست... (اگرچه شما توش شانس دارید) اما میارزه که یه نمره ی خوب توی جی آر ای بگیرید و برید آمریکا...
موفق باشید![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
به نظر من که شانستون زیاده... مقاله هاتون نکته ی خوبی حساب میشه و سابقه کار مرتبط هم مزید بر این علت...
نمیدونم پروپوزالتون تا چه حد موضوع روز دنیا هست اما حتی بدون اون هم شرایطتون خوبه...
به نظر من حتما جی آر ای رو دنبالش برید و برای آمریکا اقدام کنید... شانس زیادی توی انگلیس ندارید و کانادا هم خیلی آسون نیست... (اگرچه شما توش شانس دارید) اما میارزه که یه نمره ی خوب توی جی آر ای بگیرید و برید آمریکا...
موفق باشید
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز