(16-09-2013, 11:12 AM)'nadia_1992' نوشته: سلام اقای شهروز وقتتون بخیر..[align=right]درود،
من دانشجوی ترم 7 رشته پلیمر از دانشگاه ازاد بوشهر هستم و تا این ترم با معدل 14.50..و ترم 8 فارغ التحصیل میشم
قصد ادامه تحصیل در این رشته رو ندارم و به شدت میخوام که داروسازی بخونم و قصد دارم کنکور 94 شرکت کنم یعنی از اول علوم پایه بخونم و از اول شروع کنم..اما اگر قبول نشدم میتونم بیام و در استرالیا بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟میتونم سالانه 11 میلیون بدم بیشتر از این در توانم نیست.
دو مدرک intermediate و advance زبان هستم ولی هنوز ایلتس شرکت نکردم..
اگر میشه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم..بیصبرانه منتظر جوابتون هستم
اگر جوابتون رو به ایمیلم بفرستید دیگه بینهایت ممنون میشم
بله امکان پذیرش دارید ولی همونطور که امیرحسین گفتند، هزینه ی تحصیل برای دوره کارشناسی و ارشد بیش از این مقادیری است که شما مد نظرتان هست. برای شما حتی این امکان وجود داره که با مدرک کارشناسی پلیمر، ارشد داروسازی بخونید ولی قطعا اسکالرشیپی به شما داده نخواهد شد. شهریه سالیانه بین 15000 تا 20 هزار دلار خواهد بود و احتمالا مخارج زندگی شما نیز حداقل 12 تا 20 هزار دلار (وابسته به سبک و محل زندگی). هزینه دانشگاه و شهریه شما در صورتی که بتوانید ارز دانشجویی اخذ کنید حداقل 70 میلیون سالیانه خواهد بود . این لینک رو در مورد دانشگاه کوئنزلند نگاه کنید.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)