18-09-2013, 11:16 AM
(17-09-2013, 02:59 PM)'student100' نوشته: سلام
اگر امکانش هست چند نفر راهنمایی کنند ممنونم
من ترم 4 کارشناسی زیست شناسی سلولی مولکولی بیوشیمی هستم ..
و هیچ چیزی در مورد مقاله و... نمیدونم !!
می خوام چند مقاله بنویسم تا زمان ارشد که فاند کامل بگیرم نمیدونم از کجا باید شروع کنم
می خوام بیشتر در مورد سرطان و ژنتیک پزشکی باشه(چون توی این رشته ها می خوام تحصیل کنم )
چه کتابهایی باید بخونم؟
اگر مقاله نشد چه چیزهای دیگه ای میتونم بنویسم که برای فاند موثر باشه؟
نمیخوام به اسم کسی دیگه ای باشه میخوام خودم به تنهایی بنویسم..
لطفا راهنماییم کنید
ممنونم
درود دوست عزیز، به آکادمیا خوش آمدید. برای زیست شناسی مقالات معتبر معمولا حاصل کار عملی هستند و کمتر پیش می آد یک نفر کاری رو به تنهایی مقاله کنه. برای آشنایی با نوع مقالات در زمینه مورد علاقتون اول مقداری در ژورنال ها جستجو کنید یا کار پژوهشگران در سایت هایی مثل researchgate رو ببینید و بعد هم با اساتیدتون صحبت کنید تا اجازه بدن در فعالیت هاشون همکاری کنید. از الان هم ببینید با کی می تونید پایان نامه بگیرید. دانشگاه هایی که پایان نامه دارن واحدش رو سال آخر ارائه می دن، ولی اگر از الان برید و شروع به کار کنید نتایج بهتری به دست می آد و احتمال 5 ساله شدن به خاطر نگرفتن نتیجه کم می شه.
در کل هم سعی کنید در آزمایشگاه ها همکاری کنید تا نامه اساتید درباره شما قوی تر باشه (با آشنایی بیشتر) و فنون بیشتری یاد بگیرید. گرفتن نمرات بالا هم که جای خود دارد.
در کل هم سعی کنید در آزمایشگاه ها همکاری کنید تا نامه اساتید درباره شما قوی تر باشه (با آشنایی بیشتر) و فنون بیشتری یاد بگیرید. گرفتن نمرات بالا هم که جای خود دارد.
Whether you think you can or can't, you are right